Hari Vukas Açiklamasi 'Bu Kötü Gidisattan Hepimiz Sorumluyuz'

Besiktas Yardimci Antrenörü Hari Vukas, Bodo/Glimt maçinin ardindan çok çalismalarina ragmen sahada istedikleri sonuçlari alamadiklarini dile getirerek, “Bu kötü gidisattan hepimiz sorumluyuz” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. maçinda Besiktas, sahasinda karsilastigi Bodo/Glimt’e 2-1 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Besiktas Yardimci Antrenörü Hari Vukas, “Su an hayal kirikligi yasiyoruz. Bugün Avrupa’ya devam etme sansimizi kaybettik. Aslinda iyi hazirlandigimiz bir maçti ama sahaya bunu yansitamadik. Kötü oynadik ve çok hata yaptik. Ne yazik ki sahadan maglubiyet ile ayrildik” diye konustu.

Kadro kalitesi olarak üstün oldugu halde Bodo/Glimt’e 2 maçta da yenilmesinin sorulmasi üzerine konusan Vukas, “Bu kötü gidisattan hepimiz sorumluyuz. Oyunculardan teknik ekibe kadar hepimiz, bu sonuçlardan sorumluyuz. Iyi durumda degiliz ve kötü oynuyoruz. Besiktas büyük bir aile. Taraftarin tepkisini anliyorum. Bu bizim seviyemiz degil. Bu kötü gidisati çalisarak ve ugrasarak düzeltmeliyiz. Bunun farkindayiz ve isleri iyiye çevirmek için çok çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA