Amatör Spor Kulüplerine 1 Milyon 500 Bin TL Destek

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, amatör spor kulüplerine toplam 1 milyon 500 bin TL destek verdi.

Derbent Uygulama Otelinde düzenlenen programla 28 amatör spor kulübüne 1 milyon 500 bin TL destek verildi.

Programa Baskan Kocaman’in ev sahipliginde Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra, KOÜ Ögretim Görevlisi Prof. Dr. Levent Atali, meclis üyeleri, kulüp baskan ve yöneticileri katildi.

Programda konusan Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra, "Kartepe Belediye Baskanimiz her zaman bizlerin yaninda olmustur. Kartepe’mizde spora büyük önem verilmektedir. Kocaeli’de spor ilçesi Kartepe’dir. Amatörlerin her zaman yaninda olan bir yerel yönetime sahibiz. Hep birlikte çalismaya devam edecegiz. Tüm amatör gruplarinda Kartepe’mizden takimlar yer almaktadir. Amatörde yasadigimiz sorunlari belediye baskanimizla asiyoruz. Kartepe’mizin her mahallesinde spor tesisi bulunmaktadir. Birlik ve beraberlik içerisinde tesislesme çok daha iyi duruma gelmistir. Bu tesislerde gelecegimiz olan gençlerimiz yetismektedir. Insallah profesyonel liglerde yer alacak takimlarimiz olacaktir" dedi.



"Yatirimlarimiz devam edecek"

Amatör spor kulüplerine basarilar dileyen Kocaman, "Destek bizden basari sizden fikriyle çiktigimiz yolda ilçemizde yer alan 28 amatör spor kulübümüzün imkanlarini gelistirebilmeleri ve Kartepe’mizin sporda marka degerini artirabilmeleri adina toplam 1 milyon 500 bin TL tutarinda spor malzemesi desteginde bulunuyoruz. Hayirli ugurlu olsun. Kartepe’mizde spora ne kadar önem verildigi yapilan yatirimlarla ortaya çikmaktadir. Sizlerin destegi ile yatirimlarimiz devam edecektir. Insallah güzel bir sezon geçiririz" diye konustu.

Kaynak: İHA