Markus Gisdol Açiklamasi 'Kalbi Samsunspor Ile Atan Her Taraftar Bugün Mutlu Olabilir'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, kalbi Samsunspor ile atan her taraftarin bugün mutlu oldugunu söyledi.

Üst üste 2. kez sahadan 3 puanla ayrilan Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Gisdol, 2 haftadir son dakikada kazandiklari için mutlu olduklarini dile getirdi.

"Kalbi Samsunspor ile atan her taraftar bugün mutlu olabilir"

Takiminin aldigi galibiyetlerle özgüven kazandigini ifade eden Gisdol, “Almis oldugumuz galibiyet nedeniyle çok mutlu olmamiz lazim. Nasil oldugu önemli degil, 3 puan aldigimiz için mutlu olmamiz lazim. Maç baslamadan önce almamiz gereken çok zor kararlar vardi. 7 oyuncudan yoksun olarak bu maça çiktik. Oynayacak oyunculari seçerken zorluk yasadik. Detaylara bugün bakmayacagim. Önemli olmamiz motive olmamiz. Pazar günü oynanacak Pendikspor maçinda tüm oyuncularimiz hazir olacak. Kalbi Samsunspor ile atan her taraftar bugün mutlu olabilir. Statü kurali zor bir durum. Rakibimiz tüm oyuncularini kullandi biz ise transferlerimizi oynatamadik. Maç sonrasinda bunlari konusmak da anlamsiz. Oyuncularla konustugumuzda bireysel özellik degil mental olarak da gelismemiz gerektigini söyledim. Karadeniz insaninin çok çaliskan oldugunu biliyorum. Bu insanlarin karakterini sahaya yansitmamiz lazim. Her maç son dakikaya kadar mücadeleden vazgeçmeden çok çalismamiz gerekiyor. Umarim en kisa sürede ilk golü atan biz olur. Her zaman maçi çevirmek kolay olmuyor” dedi.

Kaynak: İHA