Kaymakamlik Futbol Turnuvasi Maçlari Basladi

Orhaneli Kaymakamligi Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Orhaneli Belediyesi organizasyonuyla Orhaneli Belediyesi Hali Saha tesislerinde düzenlenen kurumlar arasi Hali Saha Futbol Turnuvasi basladi. Orhaneli Kaymakami Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Baskani Ali Aykurt’un baslama vurusu ile turnuvaya ilk start verildi.

Bursa’nin Orhaneli ilçesinde bulunan kurumlar arasindan 16 takimin katildigi turnuvanin ilk gününde heyecanli ve çekismeli maç oynandi. Kalabalik seyirci önünde oynanan ilk gün maçinda Polis Gücü, Orhaneli Ilçe Tarim Müdürlügünü 12-3 maglup ederek turnuvaya iyi bir baslangiç yapti.

Orhaneli Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ankit, "Uzun zamandan beri ilçemizde böyle etkinlikler olmadi, maçlara gelen seyircileri gördügümüzde ilçe halkinin böyle etkinlikleri özledigini görüyoruz, göreve basladigimiz günden bu yana çesitli spor etkinlikleri yaparak hem ilçemizde insanlarin kaynasmasini sagliyoruz, hem de ilçe halkinin özlemini gidermeye çalisiyoruz. Insallah bundan sonrada spor etkinliklerimize devam edecegiz" dedi.

Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Baskani Ali Aykurt turnuvanin centilmence geçmesini dileyerek tüm takimlara basarilar diledi.

Kaynak: İHA