Pursaklar'da Kapali Spor Kompleksinde Son Rötuslar

Ankara’nin Pursaklar Belediyesi, Kapali Spor Kompleksi yapiminda sona geldi.

Gençler basta olmak üzere spora ilgi duyan tüm vatandaslari yeni spor alanlari ile bulusturmak için yogun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi, Ayyildiz Kapali Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, 2 farkli Kapali Spor Salonu ve Okçuluk Spor Tesisindeki çalismalarina devam ederken, Saray Mahallesinde yeni Kapali Spor Kompleksi yapim çalismalarinda sona geldi.

‘‘Birçok bransta hizmet verecek bu muhtesem kapali spor salonu gelecegin sampiyonlarini yetistirecek’’

5 yeni spor salonundaki çalismalarin büyük bir hizla devam ettigini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Saray Cumhuriyet mahallesinde insa ettigimiz kapali spor salonunda sona yaklastik. Birçok bransta hizmet verecek bu muhtesem kapali spor salonu gelecegin sampiyonlarini yetistirecek. Arkadaslarimiz yapim çalismalarina hizla devam ediyor, yakin bir zamanda hizmete açacagiz. Diger spor salonlarimizi tamamladiktan sonra farkli spor dallarini ilçemize kazandirarak, sehrimize yeni bir soluk kazandirmis olacagiz” dedi.

Son düzenlemelerin yapildigi Spor Kompleksi alaninda Baskan Ertugrul Çetin, salondaki tüm detaylari detaylica ve titizlikle inceleyerek, gelinen son nokta hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Kaynak: İHA