Ilhan Palut Açiklamasi 'Talihsiz Bir Pozisyonda Çok Pahali Bir Tecrübe Yasadik'

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut, deplasmanda 2-0 maglup bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçinin ardindan penalti pozisyonuna vurgu yaparak, "Talihsiz bir pozisyonda çok pahali bir tecrübe yasadik" dedi.

Ç.Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasinda konuk oldugu Gaziantep Futbol Kulübü’ne Maxim ve Dragus’un attigi gollerle 2-0 maglup oldu. Zorlu maçin ardindan Ç.Rizespor 14 puanda kalirken, Gaziantep FK ise puanini 12’ye yükseltti. Maçin ardindan konusan Ç.Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut, sahadan yenilgi ile ayrildiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan ve penalti pozisyonuna vurgu yapan Ilhan Palut, "Oyun genelinde oyuncularim istediklerimi yaptilar. Özellikle ilk yari, ikinci yarinin da belli bir dönemi. Ondan sonra son 20 dakika bekledigim enerji sahada yoktu, eksigimiz buydu. Maç kontrolümüzde geçerken bugün çok talihsiz bir pozisyonda, çok pahali bir tecrübe yasadik. Bizim için çok pahali bir ögrenme oldu. Degisik bir penalti, çok görmedigimiz ve bunu maç boyunca kotarmaya çalistik ama basarili olamadik. Çalismaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA