Çameli Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Malzeme Destegi

DENIZLI – Denizli’nin Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, spor kulüplerine saglanan malzemeleri törenle teslim etti.



Çameli Belediyesi ve Çameli Yerel Eylem Grubu isbirligi ile ilçede faaliyet gösteren Çameli Belediye Spor ve Güzelyurtspor takimlarina IPARD 2 Leader projesi çerçevesinde 36 adet krampon, 42 adet forma seti, 40 adet antrenman yelegi ve spor ekipmanlari destegi saglandi. Spor malzemeleri Çameli Belediyesi ve Çameli Yerel Eylem Grubu Yönetim Kurulu Baskani Cengiz Arslan tarafindan takimlara teslim edildi. Malzeme teslim töreni Çameli Belediyespor Kulübü Baskani Idris Öz, antrenörler Musa Ivgin, Ibrahim Aksit ve futbolcularin katilimlariyla gerçeklesti.

Törende konusan Baskan Arslan, “Belediyemiz ve Çameli Yerel Eylem Grubu isbirligi ile ilçemizde faaliyet gösteren Çameli Belediye Spor ve Güzelyurtspor’a IPARD 2 Leader projesi çerçevesinde 36 adet krampon, 42 adet forma seti, 40 adet antrenman yelegi ve spor ekipmanlari destegi saglandik. Her iki takimimizin da yeni sezonda yeni basarilara imza atmasini, ilçemizin adini daha yükseklerde duyurmasini dileriz” dedi.



Çameli Belediyespor Kulübü Baskani Idris Öz ise “Ilçemizde spora ve sporcuya destek veren Çameli Belediyesi ve Çameli Yerel Eylem Grubu Baskanimiz Cengiz Arslan’a katkilarindan ve emeklerinden dolayi tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA