Nuri Sahin Açiklamasi 'Türkiye Ligi Çok Zor Bir Lig, Üst Üste Maç Kazanmak Çok Önemli'

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Sahin, Besiktas galibiyetinin ardindan, “Ben sadece ilk yarida takimima cesaretli olmalarini söyledim. Bunun ikinci yarida yaptilar. 3 tane gol atarak güzel bir maç kazandik. Türkiye ligi çok zor bir lig, üst üste maç kazanmak çok önemlidir” dedi.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Sahin, 3-2 kazanilan Besiktas maçinin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sahin, “Maçi degerlendirecek olursak ilk yari ve ikinci yari oldu. Ilk yari istediklerimizi yapamadik, bugün takimda ilk yari istenilen olmadi. Besiktas’in farkli bir oyunu vardi. Ilk yaridan sonra daha cesaretli oynamamiz gerektigini söyledik. Hizli goller attik, Besiktas gibi büyük bir takima karsi defans yaptik. Ayaklarimiz yere basarak devam edecegiz. Ben Antalyaspor’u ligde 7 ile 5. sirayi zorlayacak bir takim olarak görüyorum. Biz elimizden geldigi kadar en yüksek sirada bitirmek istiyoruz. 2 maç kazandik, bundan önce de neler konusuldugunu biliyoruz. Çok büyük bir takimi yendik, sakin bir sekilde isimize devam edecegiz. Maç kazanmadigimizda isimize baktigimiz gibi kazandigimiz zaman da isimize bakacagiz. Ilk yari analiz edilmelidir, oyun hosuma gitmedi. Bazi maçlar çok iyi oynuyoruz, ikinci yari dogru oyunu oynadik. Yavas yavas istedigimiz yere geliyoruz, oyuncularim da bunun farkindalar. Milli takima gitmesi muhtemel 3 oyuncumuz var, hem Antalyaspor hem de oyuncularimiz için en dogru karari verecegiz. Oyuncularimin da karari benim için önemlidir” diye konustu.



“3 tane gol atarak güzel bir maç kazandik”

Ilk yarida baskiya çikamadiklarini ifade eden Sahin, “Ben sadece ilk yarida takimima cesaretli olmalarini söyledim. Bunu ikinci yarida yaptilar. 3 tane gol atarak güzel bir maç kazandik. Türkiye ligi çok zor bir lig, üst üste maç kazanmak çok önemlidir. Maçlara daha özgüvenli giriyorsun, bunlar göz ardi edilemez. Bizim takimimiz zor günler geçirdi, onlarla ne kadar gurur duysam azdir. Acilar yasadik, her antrenmandan sonra oyuncularim hastaneye Naldo’nun yanina gitti. Biz takimimiza sahip çiktik, iyi gidiyoruz. Kötü günler umarim arkamizda kalir, oyuncularimi yürekten tebrik ediyorum. Ankaragücü zor bir rakip, yarin sabahtan itibaren bunu düsünecegiz. Burak abi benim kariyerimde çok degerli bir insan, kendisinin çok basarili olmasini istiyoruz. Türk futboluna çok katki saglar, hepimiz en dogru sekilde isimizi yapacagiz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA