Mustafa Kaplan Açiklamasi 'Eyüpspor, Ligin Üstende Bir Kadroya Sahip'

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, savunma hatalari sebebiyle istemedikleri bir maglubiyet aldiklarini söyledi. Rakiplerinin sampiyonlugun en büyük adaylarindan biri oldugunu da ifade edem Kaplan, "Eyüpspor, bu ligin üstende bir kadroya sahip" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasinda Adanaspor, deplasmanda karsilastigi Eyüpspor’a 4-1 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Kazanan takimi kutluyorum. Eyüpspor, bu ligin üstünde bir kadroya sahip. Sampiyonlugun en büyük adaylarindan bir tanesi. Biz 1 günlük antrenman ile buraya geldik. Öne geçtik fakat skoru koruyamadik. Özellikle baskiyi yedigimizde oyunu tutabilseydik, oyunun gidisati çok farkli olabilirdi. Savunmanin durusundan dolayi fark açildi. Bu maçta gördügümüz seylerden sonra önümüzdeki maçlarda sahaya sürecegimiz oyuncu isimlerinde degisiklik olacak tabii ki. Bekledigimiz bir sonuç degildi puan veya puanlar ile dönebilirdik. Rakip oyunculari ve hakemi kutluyorum" seklinde konustu.

Feyzi Yildirim’in gördügü kirmizi kart hakkinda sorulan soruyu da yanitlayan Kaplan, "Pozisyon bana çok uzakti. VAR hakeminden de uyari geldi. Yorum yapmam çok dogru olmaz" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA