Sakaryaspor - Sanliurfaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasinda oynanan Sakaryaspor-Sanliurfaspor maçinin ardindan iki takimin teknik sorumlusu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Sanliurfaspor ile 1-1 berabere kaldi. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Sanliurfaspor Teknik Direktörü Irfan Buz, “Sakaryaspor çok önemli camia birincisi sevdigim bir camia kendimde futbol oynadim burada 90’li yillarda. Biz deplasmanda 1 puan aldigimiz için çok mutluyuz. Taktiksel degisiklikler yapmistik farkli bir sistemle oynamak istedik. Zaman zaman pozisyonlar verdik ancak mücadeleden dolayi takimimizi kutluyorum. Psikolojik anlamda bizim için çok önemli bir puan oldugunu düsünüyorum. Önümüzdeki müsabakaya iyi konsantre olarak onun üzerine gitmek istiyoruz” dedi.



“Hatalarimiz oldu ama iyi baskili ve istekli oynadik, oyunun temposunu biz tuttuk”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karsli ise, “Hatalarimiz var bunlardan bir tanesi gol atamamak buldugunuz zaman pozisyon ve açiyi direkt kaleye gideceksiniz ve gol yapacaksiniz. Atamayinca garanti skora ulasamayinca sancili dönemler yasiyoruz. Hatalarimiz oldu ama iyi baskili ve istekli oynadik, oyunun temposunu biz tuttuk. Ilk yari almamiz gereken farkli skoru ikinci yari nedense basaramadik. Ilk yarida özellikle hakem arkadasimiz çok rahatlikla gösterdi kartlarini sikayet etmiyoruz ama bu hususta biraz daha hassas davranmalari gerekiyor. Yapilan bu agir cezalandirmalar bugün bize çift sari karttan disarida kalmasina sebep oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA