Bucaspor 1928'De Dumlupinar Kayip Yasamadi

Bucaspor 1928’in yeni teknik direktörü Cüneyt Dumlupinar, sari-lacivertlilerin basinda çiktigi 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak henüz yenilgi yüzü görmedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, sezona Ahmet Yildirim yönetiminde baslasa da, daha sonraki süreçte Yildirim’la sari-lacivertli taraftarlarin yildizi barismayinca 7. hafta sonunda 49 yasindaki çalistirici ile yollar ayrildi. Bir süre teknik adam arayan Bucaspor 1928, 10. haftada takimin basina Cüneyt Dumlupinar’i getirdi. Izmir ekibinin basinda 4 maça çikan Dumlupinar, Kirklarelispor ve Serik Belediye maçlarindan galibiyetle ayrilmayi basarirken, Adiyaman FK ve Kirsehir FK maçlarindan ise beraberlik elde etti. Böylece 43 yasindaki çalistirici, çiktigi 4 maçtan 2 galibiyet 2 beraberlik almayi basararak toplayabilecegi 12 puaninin 8’ini toplamis oldu.

Öte yandan sari-lacivertli ekibin geçtigimiz hafta Zonguldak Kömürspor ile oynayacagi maç, Zonguldak’taki olumsuz hava sartlarindan dolayi ileri bir tarihe ertelendigi açiklanmisti. 1 maçi eksik olan Izmir ekibi, puan tablosunda 26 puanla 5. sirada yer aliyor.

Kaynak: İHA