YOSK, Ligdeki Ilk Galibiyetini Aldi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunda mücadele eden HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ilk galibiyetini Balikesir Büyüksehir Belediyespor karsisinda 57-49’luk skorla kazandi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunda besinci hafta mücadelesinde HDI Sigorta YOSK, Balikesir Büyüksehir Belediyespor’u konuk etti. 90. Yil Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada

YOSK, ilk yariyi 24-18’lik skorla önde tamamladi. Ikinci yarida kiyasiya geçen mücadelenin ardindan Balikesir Büyüksehir Belediyespor 47-47’lik skorla maçi uzatmalara götürdü. Uzatmalarda üstünlük saglayan YOSK, 57-49’luk skorla Balikesir Büyüksehir Belediyespor’u yendi. Daha önce oynadigi dört maçi kaybeden Murat Saltan’in ögrencileri evinde ki ilk galibiyetini almis oldu.

Maç sonu degerlendirmelerde bulunan HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Basantrenörü Murat Saltan, “Hafta içi sakatlanan düsük puanli oyuncumuz maalesef takima katki saglamayacagi için bu maçin zor geçecegini biliyorduk. Ama kendi evimizde oynadigimiz maçi kazanmak istiyorduk. Her iki takim içinde denk bir maç oldu. Maçin sonunu biz getirdik. Az hata yapan takim kazandi. Genç sporcularimiz var. Onlarin bu maçtan çikartacaklari dersler var. Düsmemek için diger maçlarda da elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA