Samsunspor'dan Besiktas Maçina Abdulkadir Bitigen'in Atanmasina Tepki Gösterdi

SAMSUN – Y. Samsunspor, Besiktas maçina hakem Abdulkadir Bitigen’in atanmasina tepki göstererek, kararin kaygi verici oldugunu ifade etti.

Trendyol Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Besiktas karsi karsiya gelecek. Maçi ise hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Hakem atamasi ile ilgili yazili açiklama yapan Samsunspor Kulübü; karara tepki göstererek, durumun kaygi verici oldugunu söyledi.



Samsunspor’dan yapilan yazili açiklamada, “Trendyol Süper Lig 13. haftasinda Besiktas ile sahamizda oynayacagimiz karsilasma öncesi TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafindan yapilan ve sosyal medyada tepki çeken hakem atamasi konusunda ciddi endise ve çekincelerimiz bulunmaktadir. Geçmiste oynadigimiz müsabakalarda ne yazik ki sürekli olarak aleyhimize verdigi hatali kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen’in, Besiktas ile oynayacagimiz karsilasmada görev almasi kaygi vericidir. Açiklananlar dogrultusunda, söz konusu atamanin TFF ve MHK tarafindan derhal gözden geçirilmesini ve ivedilikle yapilan bu hatadan dönülmesini talep ederiz. Kamuoyunun bilgisi ve takdirine sunariz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA