Bandirmaspor'da Onur Göçmez Güven Tazeledi

Bandirmaspor Olaganüstü seçimli kongresi gerçeklestirilirken, tek aday olarak seçime giren baskan Onur Göçmez güven tazeledi.

Bandirmaspor’un Olaganüstü Seçimli Kongresi’nde Divan Baskanligini Bandirma Belediye Baskan Yardimcisi Ozan Onur seçildi. Ozan Onur’un baskanliginda olusturulan divanin belirlenmesinin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla kongre basladi.

Kongrede seçim, mevcut Kulüp Baskani Onur Göçmez ve yönetim kurulunun yer aldigi tek liste ile gidildi.

Bandirma Belediye Baskan Vekili Mesut Özdemir, Bandirma Belediye Baskan Yardimcisi Ozan Onur, AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Dogan, üyeler ve çok sayida taraftar katilim gösterdi.

Bandirmaspor’da Baskan Onur Göçmez alinan olaganüstü genel kurul kararindan sonra baskan adayi olarak yönetim kurulu listesini açikladi.

Trendyol 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor olagan genel kurulunu 8 Mayis 2023 tarihinde yapmisti. 6 ay sonra da seçimli olaganüstü genel kurulu yaparak yeni yönetimi ile tek liste ile Bandirmaspor’da yeniden Onur Göçmez Baskanliga yeniden seçildi.

Yönetim kurulunda su isimler yer aldi: Gürel Soylu (Baskan Vekili), Hüseyin Bas (Baskan Vekili), Soner Özbey (Baskan Vekili), Mehmet Özbay(Baskan Yardimcisi), Salih Soner Koçoglu (Baskan Yardimcisi), Cihan Yilmaz (Baskan Yardimcisi), Ismail Aydin (Baskan Yardimcisi), Mert Özmen, Ceyhun Yildirim, Muharrem Ünal, Cumhur Babusçu, Beraat Güleç, Tugçe Karakas, Erol Rüzgar, Ugur Maral, Sadi Kilercioglu, Recep Özinanç, Bora Özis, Egemen Özayaz, Sercan Atli, Poyraz Ozar, Tezcan Aslan, Gökmen Zengin, Ismail Akgün ve Volkan Tosca

Seçim sonrasi konusmasinda Baskan Onur Göçmez, birlik ve beraberlik mesaji vererek Süper Lig yolundaki Bandirmaspor için herkesin elini tasin altina koymasini talep etti. Tesislesme hedeflerini bir bir gerçeklestirdiklerini ve bu yil hedefin Süper Lig oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA