Serdar Saatçi Açiklamasi 'Norveç Maçini Yenip, Çikis Yapmak Istiyoruz'

Ümit Milli Futbol Takimi’nin defans oyuncusu Serdar Saatçi, Norveç maçiyla birlikte çikisa geçmek istediklerini söyledi.

Ümit Milli Futbol Takimi, Pendik Stadyumu’nda özel maçta karsilastigi Slovenya ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Ümit Milli Futbol Takimi’nin defans oyuncusu Serdar Saatçi, "Güzel bir maçti. Seyir zevki yüksekti. Ikili mücadelesi yüksekti. Rakip daha fizikliydi. Oynadiklari sistem uzun toptu. Biz de buna karsi her kamp oldugu gibi hocalarimizin her gün idmanlarda, analizlerde bunlarin üstüne tek tek deginiriz. Degindigimiz bütün seyleri sahada yapmaya çalisiyoruz. Hocamizin bize gösterdigi her sey sahada çikiyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Bugün ilk 20 dakika sallandik ama sonradan oyuna ortak oldugumuzu düsünüyorum. Bunun neticesinde berabere kaldik. Güzel bir galibiyet olsa yakisirdi bize" seklinde konustu.



"Norveç maçini yenip, çikis yapmak istiyoruz"

Alanya’da oynayacaklari Norveç müsabakasi için ise Saatçi, "Biz de biraz sanssizlik var. Hocamiz sag olsun, üzerimizde çok emekleri var. Üzerimizde çok duruyorlar. Grupta en iyi topu oynayan biziz, en çok sutu çeken biziz ama neticesinde sonucu getiremiyoruz. Sonuçta aksaklik oluyor. Bu maçla çikis yapmak istiyoruz. Her maçta gereken performansi gösteriyoruz ama hak ettigimiz sonucu alamiyoruz. Hem burada çalisan personellerimizi hem de hocalarimizi haksizlik yaptigimizi düsünüyorum. Çünkü o kadar emegin üzerinde galibiyet almamis gerekiyor. Insallah Norveç maçini yenip, çikis yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Alanya halkini Norveç maçina davet eden genç futbolcu, "Onlari bekliyoruz. Maçi izlemeye gelsinler. Oradan 3 puan alip çikis yapmak istiyoruz. Onlara da güzel bir maç izlettirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA