Metehan Altunbas Açiklamasi 'Burada Olmak Dolayi Çok Mutluyum'

Slovenya ile oynanan özel maçta gol atan Ümit Milli Futbol Takimi forveti Metehan Altunbas, "Burada olmak dolayi çok mutluyum. Bu armayi, Türk bayragini üstümde gördügümde gerçekten sahada her seyimi veresim geliyor" dedi.

Ümit Milli Futbol Takimi, Pendik Stadyumu’nda özel maçta karsilastigi Slovenya ile 1-1 berabere kaldi. Maçta millilerin tek golünü kaydeden genç forvet Ümit Milli Metehan Altunbas, müsabakanin ardindan Ihlas Haber Ajansi muhabirine yaptigi açiklamada, "Çok genç bir takimiz. Gelisime açik bir takimiz. Kadroya baktiginiz zaman birçok genç oyuncu barindiriyoruz. Ben de bu sene Ümit Milli Takim’a ilk defa geldim. Burada olmak dolayi çok mutluyum. Bu armayi, Türk bayragini üstümde gördügümde gerçekten sahada her seyimi veresim geliyor. Maç gelecek olursak, 1-0 geriye düstük. Daha sonra esitligi sagladik. Aslinda maçin tamamina baktiginizda bizim üstünlügümüzde geçen bir maçti. Bizim için oynayacagimiz Norveç maçi öncesi provaydi. Bütün takim arkadaslarimin ayagina, yüregine saglik" diye konustu.

Oynayacaklari Norveç maçi hakkinda ise Altunbas, "Grupta baktigimizda zor bir rakip. Bizim çikip oyunumuzu, mücadele istegimizi, Türk bayraginin gerektirdigi o savasma ruhunu sahaya çikip gösterecegiz insallah" seklinde konustu.

Kaynak: İHA