Karaman FK Baskan Yardimcisi Ramazan Aygündüz Açiklamasi 'Karaman Halkinin Destegine Ihtiyacimiz Var'

Karaman Futbol Kulübü Baskan Yardimcisi Ramazan Aygündüz, biz takim olmaktan çok camia olmaya çalisiyoruz diyerek, Karaman halkinin destegine ihtiyaçlarinin oldugunu söyledi.

Karaman Futbol Kulübü Baskan Yardimcisi Ramazan Aygündüz, Teknik Direktör Cihan Erdil ve Sportif Direktör Ahmet Akteke ile birlikte kulüp binasinda bir basin toplantisi düzenleyerek, takimin son durumunu degerlendirdi.

Karaman Futbol Kulübü Baskan Yardimcisi Ramazan Aygündüz, takim olmaktan çok camia olmaya çalistiklarini dile getirerek, “Bunun içinde Karaman halkinin destegine ihtiyacimiz var. Güzel bir stadyumumuz var ve ne yazik ki maçlarda dolduramiyoruz. Müsabakalarimiz takip edilmiyor. Kendi sahamizda oynadigimiz maçlarda rakibe karsi bir baski kuramiyoruz. Baski kuracagimiz yerde belirli bir dakikadan sonra kendi futbolcularimiza kendi taraftarlarimiz olmadik hakaretlerde bulunmaya basliyor. Bu neticede futboldur, her zaman kazanilacak diye bir sey yoktur. Kaybetmekte vardir. Kaybediyoruz, basarisizlik var diye kendi kulübümüze kendi oyuncularimiza küfür ve hakaret etmeye baslarsak her müsabakaya bir sifir geride çikariz” dedi.



“Zor bir grupta mücadele veriyoruz”

Karaman Futbol Kulübü Baskan Yardimcisi Ramazan Aygündüz, TFF 2. Lig’de bu sezon kirmizi grubun en zor gruplardan bir tanesi oldugunu ifade ederek, “Ortalamaya ve bizim maddi gücümüze baktigimiz zaman 18 takim içerisinden bizim gibi 3-4 takim var. Elimizden geldigince bir seyler yapmaya çalisiyoruz. Karaman’da hiçbir yerden ciddi anlamda bir destegimiz yok. OSB’den ve is adamlarindan bir destegimiz yok. Kendi gücümüzle bir seyler yapmaya çalisiyoruz. 25 locamizdan sadece 4’ünü satabildik. Basari istiyorsak Karaman olarak bizim tek vücut olmamiz lazim. Oyuncularimiz ve hocamizdan memnunuz. Takima devre arasi takviye anlaminda bir seyler yapacak miyiz, evet yapacagiz. Hocamiz ve yönetimle birlikte görüserek ikinci yariya daha doludizgin bir sekilde devam etmek istiyoruz” diye konustu.



“3. bölgeye takviye yapmayi düsünüyoruz”

Karaman FK Teknik Direktörü Cihan Erdil, “Biz altinci maçtan sonra geldik. Simdiye kadar ise 6 maç oynadik. 3. bölgede bitiricilikle alakali eksikligimiz var. Bunu kalan 6 maçta asabilecegimize inaniyorum. Su an kalan 6 maç ve sonrasi için iki farkli yol izlemeyi düsünüyoruz. Hücumsal anlamda kesinlikle kulübümüzün de bütçesi uygun belirledigimiz oyuncularla da görüsüp eksikligi hissedilen bölgelere bir takviye yapmayi düsünüyoruz. Ama diger mevkilerle alakali kalan 6 maç ve önceki 6 maçtaki performansa göre degerlendirmeyi daha dogru buluyoruz” seklinde konustu.

Sportif Direktör Ahmet Akteke ise kirmizi grubun çok zor oldugunu belirterek, “Güzel bir takim kuruldu ve yeni bir stadyuma sahibiz. Bizim her maçimizin maliyeti çok yüksek. Deplasman giderlerimiz var. Sehirden iki sezondur ciddi anlamda bir destek alamiyoruz. Bu destegi de alacagimiza inaniyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA