Yasuo Baba Açiklamasi 'Türkiye'den Pek Çok Büyük Müsterinin Sony'yi Tercih Etmesinden Çok Memnunuz'

Sony Alpha Avrupa Pazarlama Direktörü Yasuo Baba, yeni Sony Alpha 9 III (9 III) fotograf makinesinin lansmaninda yaptigi açiklamada, “Türkiye’den pek çok büyük müsterinin Sony’yi tercih etmesinden çok memnunuz” dedi.

Sony, dünyanin ilk full frame global deklansörlü görüntü sensörüne sahip çigir açan yeni Alpha 9 III (9 III) fotograf makinesini tanitti. Fotograf makinesinin Antalya’da yapilan lansmaninda Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulunan Sony Alpha Avrupa Pazarlama Direktörü Yasuo Baba, “Profesyonel fotografçilar, özellikle profesyonel spor fotografçilari için üretilen yeni ürünümüz Sony Alpha III’ün lansmanini yapmak için Antalya’da bulunuyoruz. Bu etkinligi Belek’te Gloria Sports Arena’da sampiyonlarin evinde yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik tüm sampiyonlarin antrenman yaptigi ve Türkiye’den katkida bulunan fotografçilarin, tüm spor sampiyonlariyla birlikte yeni fotograf makinemizi deneyebilecekleri yer” cümlelerine yer verdi.

Türkiye’nin, Sony teknolojisini ayni zamanda takip ettigini vurgulayan Baba, “Yani Sony’nin tüm teknolojisi Türkiye’de de ayni zamana ait ve Türk halki oldukça ileri düzeyde. Tüm bu görüntüleme ve medya islerini çok çok iyi yapiyorlar. Türkiye’de bu kadar iyi müsterilerimize sahip oldugumuz için mutluyuz” ifadelerini kullandi.

Alpha 9 III ile ilgili bilgiler de veren Yasuo Baba, “Alpha 9 III bir devrim sistemidir ve ayrica panjur gibi teknolojiler elbette global deklansöre göre hafifletilmistir ve ayrica saniyede 120 kare, fotografçilarin islerine gerçekten odaklanmalari ve muhtesem anlari yakalayabilmeleri için yeni bir olasiliktir. Bu daha önce mümkün degildi, ayni zamanda gerçekten çekilen deklansör hizini kullanmaktan sorumlu olan deklansör denetimi de fotografçilikta el feneri konusunda yeni bir olanak sagliyor” seklinde konustu.

Türkiye’deki müsterilerinin Sony’yi tercih etmelerinden dolayi çok memnun olduklarini aktaran Baba, “Türkiye’den pek çok büyük müsterinin Sony’yi tercih etmesinden çok memnunuz. Birlikte çalistigimiz birçok futbol kulübümüz var. Ayrica Ihlas Haber Ajansi artik bizim için çok önemli bir müsteri ve tüm bu önemli müsterilerimizin Sony sistemini kullanmasindan dolayi çok mutluyuz” diyerek cümlelerini tamamladi.

Kaynak: İHA