Altay'in Yeni Baskani Murat Pervane Oldu

Altay’in Izmir Atatürk Stadyumu’nda gerçeklestirdigi olaganüstü kongreye tek aday olarak giren Murat Pervane oldu.

Trendyol 1. Lig’de 5 puanla son sirada yer alan Altay, Izmir Atatürk Stadyumu’ndaki Futbol Hakemleri Dayanisma Dernegi Kültür Tesisleri’nde gerçeklestirdigi olaganüstü kongrede eski baskan Ayhan Dündar aday olmazken tek aday olarak seçime giren Murat Pervane, kullanilan 96 oyun 92’sini alarak siyah-beyazli ekibin yeni baskani oldu. Ayhan Dündar’in yerine baskan olan Murat Pervane, 3 yillik bir projeyle göreve geldiklerini belirterek, “Bu yil futbol takimi için ana hedef takimin ligde kalmasi olacaktir. Ligde kalamazsak 1 yil içinde toparlanip bu noktaya geri dönmek, üçüncü yilda Altay’i Süper Lig’e tekrar çikarmak olacaktir. Zor da olsa hedefimiz bu olacak. Sezon sonunda transfer yasagini ortadan kaldirmak da hedeflerimiz arasinda. Altay vefa yilini simdiden ilan etmek istiyorum. 110. yila özel vefa formasi hazirlayacagiz, hedefimiz 1 milyon forma satmak” dedi.

Transfer yasaginin kaldirmak istediklerini dile getiren Pervane, sözlerini söyle noktaladi:

"Daha kontrol edilebilir bir bütçeyi Altay’a kazandirmak istiyoruz. Spor okullarimizin çalisma niteligini yeniden gözden geçirecegiz. Alt yapimiza daha aktif hale getirecegiz. Altay sadece bir futbol kulübü degildir. Altyapimizda mutlaka farkli branslari da içimize alan bir Altay hedefliyoruz.”

Öte yandan Altay’in yeni yönetimi su isimlerden olustu: "Murat Pervane, Erdal Kirtas, Mithat Umutogullari, Çiler Nazife Kosar, Hakan Rullas, Aydin Koç, Göksel Yildirim, Servan Yalçin, Moiz Mantel, Fatih Akkoyun, Gürkan Ugur, Nami Aslanoglu, Süleyman Özkaral, Metehan Yegen, Fuat Filiz, Tamer Kamber."

Kaynak: İHA