Nilüfer Belediye FSK Galibiyete Doymuyor

Nilüfer Belediye FSK BAL Ligi 5. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi Bigaspor’u 5-0 yenerek, namaglup liderligini sürdürdü.

Hedefini grup sampiyonlugu ve 3. Lige yükselmek olarak belirleyen Teknik Direktör Pablo Martin Batalla yönetimindeki Nilüfer Belediye FSK, Bigaspor ile deplasmanda Ilyas Bayram Stadyumu’nda karsi karsiya geldi. Maç basindan itibaren atak futbolunu sürdüren Nilüferli futbolcular aradigi golü Cüneyt Balçik’in ayagindan 30. dakikada buldu ve 1-0 öne geçti. Ilk yari 1-0 Nilüfer ekibinin üstünlügü ile sona erdi.

Ikinci yariya da rakip sahada presle baslayan Nilüfer Belediye FSK, rakibini kanat akinlari ile bunaltti. Bu baski sonucu rakibini durdurmakta zorlanan Bigasporlu Saffet Gurur Yazar ceza alani içinde rakibine sert müdahale edince, hem kirmizi kart gördü hem de penaltiya sebep oldu. Kullanilan penaltiyi Nilüferli Ali Sentürk kaçirdi. Penaltiyi kaçirdiktan 2 dakika sonra Ali Sentürk bu kez güzel bir kafa golü atarak takimini 2-0 öne geçirdi. Bigaspor’un 10 kisi kalmasindan sonra oyunu tamamen rakip alana yikan Nilüfer Belediye FSK 64. dakikada Hasan Basri Ünal, 89. dakikada Sinan Yildirim, 90+2. dakikada Baris Bakça’nin ayagindan buldugu gollerle maçtan 5-0 galip ayrildi.

Oynadigi 5 maçin tamamini kazanan Nilüfer Belediye FSK topladigi 15 puanla liderligini sürdürdü. Nilüferli futbolcular 5 maçta kalesinde sadece 1 gol görürken, rakip fileleri 19 kez havalandirdi.

Kaynak: İHA