Çiftlikköy'ün Sultanlari Nilüfer'i Kolay Geçti 3-0

Türkiye Kadinlar Voleybol 2. Ligi 9.Grup mücadelesinde Çiftlikköy Belediyespor, Yalova’da konuk ettigi Nilüfer Belediyespor’u 3-0 yenerek zirvedeki yerini saglamlastirdi.

Yalova 90. Yil Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada Nilüfer Belediyespor’un direncini ilk sette kiran Çiftlikköy’ün Sultanlari, ilk seti 25-21 almasini bildi. Ikinci ve üçüncü setlerde çok rahat bir oyun sergileyen kirmizi siyahlilar, ikinci seti 25-10, son seti de 25-12 alarak mücadeleden 3-0’lik galibiyetle ayrildi.

3 maçta 3 galibiyetle yoluna kayipsiz devam eden Çiftlikköy Belediyespor’da Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, alinan galibiyetten memnun olduklarini belirterek, “3 maçimizi da 3-0 alarak güzel bir sekilde lig maratonunu devam ettiriyoruz. Oyuncularimizi ve teknik ekibi tebrik ediyorum, bizlere her zaman destegini esirgemeyen ve yanimizda olan Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve ayni zamanda kulüp baskanimiz olan Sayin Ali Murat Silpagar’a da tesekkür ediyorum. Umuyorum bu seriyi devam ettirerek amaçladigimiz gibi Play-Off yolculugumuzu sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA