Patrick Kluivert Açiklamasi '0-0 Dogru Bir Sonuç'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Fenerbahçe maçinin ardindan, “Gösterdigimiz performansa göre 0-0 dogru skordu. Bu bizi memnun etmiyor çünkü kazanamadik” dedi.

Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 12.haftasinda evinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldi.

Maç sonu basin toplantisinda konusan Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Maçin ilk 20 dakikasinda Fenerbahçe bizden daha üstündü. Sonrasinda maça ortak olduk ve gidisatina göre yönlendirmeye basladik. Biz evimizde dominant bir oyun oynamayi severiz. Maçin genelinde birkaç tane iyi pozisyonumuz vardi ancak degerlendiremedik. Gösterdigimiz performansa göre 0-0 dogru skordu. Bu bizi memnun etmiyor çünkü kazanamadik. Rakibi de tebrik etmek lazim. Maçin sonucu da bizi üzse de dogru bir sonuç” diye konustu.



“Kazanmak istedigimiz bir maçti”

Maçtaki stresin üst seviyelerde oldugunu ve bazi anlarda tartismalarin yasandigini belirten Kluivert, “Hakemlerle alakali her maçta soru isareti olabiliyor. Bu maça gelince hem seyri güzeldi hem de tempolu geçen bir maçti. Baktiginizda hakemle alakali çok fazla bir sey söyleyemeyiz. Kazanmak istedigimiz bir maçti. Her zaman galibiyet için bizler sahaya çikiyoruz. Fenerbahçe’de gerçekten kaliteli bir takima sahip. Milli maç arasinda birkaç gün iznimiz var. Bir dahaki maç için çalismalara baslayacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA