Murat Sancak Açiklamasi 'Hakem Maçi Iyi Yönetti'

Y. Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, Fenerbahçe maçinin ardindan, “Hakem genel olarak iyiydi. Maçin gidisatini degistirecek bir sey olmadi. Ancak zeminle ilgili sorunlarimiz var. Adana’ya diger takimlar için 10-15 bin kisilik yeni bir stadyum lazim” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasinda Y. Adana Demirspor evinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldi. Maç sonu basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Y. Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, “Maç her yönüyle güzeldi. Maçin kaderini degistirecek pozisyonlar olmadi. Hakem de güzel maçi yönetti. Sov yapacaksak futbolda gol atilmasi lazim. Bol gollü beraberlik olsa daha güzel olurdu. Futbolseverlere güzel bir maç izlettik. Her anlamda güzel bir maçti” diye konustu.



“Maçin kaderini degistirecek bir olay olmadi”

Maçin bazi anlarda gerildigini anlatan Sancak, “Her tarafa müdahale etmeye çalistim. Hakem genel olarak iyiydi. Maçin gidisatini degistirecek bir sey olmadi. Fenerbahçeli yöneticiler de ayni kararda” ifadelerini kullandi.

“Adana’ya yeni stat sart”

Adana’ya yeni bir stadyum yapilmasi gerektigini de vurgulayan Murat Sancak, daha sonra sunlari söyledi:

“Zemin ile alakali da burada 2 takim oynuyor. Maalesef cuma günü aksam Adanaspor oynadi. Bir de öyle degerli ayaklar geliyor ki ciddi bir sakatlik olursa sahanin 1-2 yillik maliyetine bedel oluyor. Spor Bakanligina ilettik. Biran önce çözüm bulunmasi lazim. Adana’ya 15 bin kisilik ikinci bir stat yapilmasi lazim. Tek stat kaldirmiyor. Sakatliklara da sebep verir. Buraya en az 10-15 bin kisilik stat yapilmasi lazim.”

Ayrica Murat Sancak siralamadaki yerlerini koruduklari içinde mutlu olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA