Burak Gören Açiklamasi 'Takimdaslik Çok Önemli, Çok Karakterli Oyuncular Var'

Aliaga Petkimspor Basantrenörü Burak Gören, Manisa Büyüksehir Belediyespor maçinin ardindan, "Takimdaslik çok önemli, çok karakterli oyuncular var" dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasinda Aliaga Petkimspor, evinde Manisa Büyüksehir Belediyespor’u 94-74 yendi.

Aliaga Petkimspor Basantrenörü Burak Gören karsilasmanin ardindan açiklamalarda bulundu. Karsilasmayi degerlendiren Gören ”Evimizde çok tempolu, sert ve gerçekten çok tempolu oynuyoruz. Çok da güvenli oynuyoruz. Dördüncü maçimiz oldu. Insallah bundan sonra da bu sekilde devam eder. Tabii ligin basi yedinci maç, besinci galibiyetimizi aldik. Bizim için çok önemli çünkü dördüncü senemiz benim üçüncü senem. Ufak ufak gerçekten bir seyi büyütmeye çalisiyoruz. Belki disaridan bakildigi zaman buradaki organizasyon biraz küçük gibi gözüküyor ama gerçekten her geçen zaman üzerine koyuyoruz. Iste görüyorsunuz gerçekten burada bizi büyük destekliyorlar. Takimdaslik çok önemli, çok karakterli oyuncular var. Kagit üzerinde belki bakildigi zaman çok kuvvetli bir takim gibi gözükmüyoruz ama karakterlerle bunu fazlasiyla kapatiyoruz. Dolayisiyla bugün de maçin basindan itibaren çok sert savunma yaptik. Geçen hafta da kötü bir maç kaybettik, bir topla maç kaybettik. Tabii kendi elestirimizi de yaptik. Çok yüzdesiz, çok ürkek oynadigimiz bir maçti geçen hafta. Bu hafta daha güvenli, daha sert, daha kendi basketbolumuzu yansitarak basladik ve öyle de devam ettik. Bütün maçi da kontrol ettik, sonucunda kazandik. Tabii bizim açimizdan çok önemli. Devam etmek istiyoruz yani her maç ayri bizim için, devam edecegiz insallah” ifadelerini kullandi

Kaynak: İHA