Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Hakem 'Hocam Oyunu Durdur' Diyen Tüm Oyuncularima Sari Kart Verdi'

Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Ankara Keçiörengücü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Hakemlerimizin sahada her seyi, oyunculari, otoriteyi korumasi lazim. Oyuncum sakatlandiktan sonra ’Hocam oyunu durdur’ diyen tüm oyuncularima sari kart verdi" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 12. haftasinda Bodrumspor, Ankara’da karsilastigi Ankara Keçiörengücü’yle 1-1 beraber kaldi. Maç sonunda basin toplantisinda konusan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, maçta yenilmemenin önemine dikkati çekti.

Çok farkli konumda olan iki takimin bugün karsi karsiya geldigini söyleyen Tasdemir, "Iki takimin da her maçi kazanabilme potansiyeli var, dogru oyunlari var ve tabii ki eksik taraflari da var. Arada yavan olsa da çok iyi bir mücadele oldu. Neticesinde burada bir puanla ayrilmak düstü bize. Onunla da yetinip yolumuza devam edecegiz. Her zaman söyledigim gibi puan puandir. Bugün sadece deginmek istedigim nokta, hakemlerimizin sahada her seyi, oyunculari, otoriteyi korumasi lazim. Sakatlanan oyuncumuzun durumunun çok ciddi oldugunu düsünüyoruz. Oyuncum sakatlandiktan sonra ’Hocam oyunu durdur’ diyen tüm oyuncularima sari kart verdi. Sahada inanilmaz derecede elinde sari kartla dolasan bir takim gördüm bugün, bunlar dogru degil" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA