Vali Usta Bocce Sporcularini Makaminda Kabul Etti

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ulusal ve uluslararasi müsabakalarda Bingöl’ü basariyla temsil eden sporculari makaminda kabul etti.

Bocce dalinda Bingöl’ü temsil eden sporcular Eda Sayak, Musab Burkankulu, Rukiye Varol, Sevval Akçanli, Medine Kaya, Enes Özek, Sevilay Gezli ve Irem Arin’i makaminda kabul eden Vali Usta, sporculari basarilarindan dolayi tebrik etti. Türkiye’nin ve Elazig’in tanitimi ile milli marsin ve bayragin yurt disinda temsili adina basarilarindan dolayi sporculari tebrik eden Vali Usta, ’’Bu basarilariniz sadece kendiniz için degil, ayni zamanda milletimizi, devletimizi de basari ile temsil etmeniz açisindan büyük önem tasiyor. Ayrica, göstermis oldugunuz basarilar gençlerimiz açisindan da çok güzel bir örneklik teskil ediyor. Sizlerin sayesinde pek çok gencimiz bu sporlara ilgi duyuyor. Bu örnekliginiz, gençlerimizin hem spora yönelmeleri hem de saglikli gelisimleri için hayirlara vesile olacaktir insallah. Hepimizi gururlandiran basarilarinizin kalici olmasi için imkanlarimiz dahilinde daima yaninizda ve destekçiniz olacagim’’ dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Logoglu ile Bocce Il Temsilcisi Serkan Varol’un da hazir bulundugu kabulde Vali Usta, sporculara çesitli hediyeler takdim edip, hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA