Ömer Erdogan Açiklamasi 'Galibiyeti Amcasini Kaybeden Baskanimiz Ve Ailesine Armagan Ediyorum'

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Karagümrük maçinin ardindan galibiyeti amcasini kaybeden Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu ve ailesine armagan etti.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasinda Corendon Alanyaspor, sahasinda Karagümrük’ü 2-1 maglup etti. Maç sonunda düzenlenen basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, önemli bir dönemde önemli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Uzun zamandir iç sahada galibiyet alamadiklarini ifade eden Ömer Erdogan, “Öne geçtigimiz ancak skoru koruyamadigimiz maçlar maalesef bizim özgüvenimizi biraz azaltti. Ister istemez hak ettigimiz seyleri alamayinca özgüven kaybi oluyor” dedi.



"Kolay bir galibiyet degildi"

Futbolcularinin hafta içi antrenmanlarda gösterdigi performansla galibiyet mesajini verdigini aktaran deneyimli teknik adam, “Verdikleri mücadeleyle takim oyununu sergileyerek bunu galibiyetle süsleyen oyuncularimi tebrik ediyorum. Kolay bir galibiyet degildi. Ligde asagi yukari bütün takimlar, belki bu sene Besiktas ve Galatasaray disindaki bütün takimlar birbirlerini yenecek güce sahipler. Biz özellikle içeride bundan sonraki oynayacagimiz maçlarda kayipsiz, dis saha maçlarinda da toplayabildigimiz kadar puan toplayip insallah hedefimize ulasiriz” ifadelerini kullandi.

"Bu galibiyeti de baskanim ve ailesine armagan etmek istiyorum”

Erdogan, kendilerine maç öncesi ve 90 dakika boyunca destek veren taraftara da tesekkür etti.

Ömer Erdogan, galibiyeti amcasini kaybeden Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu ve ailesine armagan ettigini de sözlerine ekleyip, “Bugün maalesef baskanimiz amcasini kaybetti. Kendisi ve ailesine bassagligi dileklerimi iletiyorum. Bu galibiyeti de baskanim ve ailesine armagan etmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA