Murat Sancak Açiklamasi 'Yusuf Sari'yi Tedavi Için Fransa'ya Gönderecegiz Bu Aksam'

Adana Demirspor Kulübü Baskani Murat Sancak, Trabzonspor galibiyeti sonrasinda yaptigi açiklamada, ”Biraz stresli oldu ama galip gelen biz olduk, çok mutluyuz. Yusuf Sari’nin adalesinde sorun var, onu bu aksam tedavi için Fransa’ya gönderecegiz” dedi.

Adana Demirspor’un Trabzonspor’u 1-0 yenmesinin ardindan stat çikisi kulüp baskani Murat Sancak basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sancak, ”Bizim için de stresli bir maçti. Çünkü seriyi devam ettirebilmek için zorlu bir rakip Trabzonspor. Bakmayin alt siralarda olabilir ama çok iyi bir ekibi, çok iyi futbolculari var. Ama bizim futbolcularimiz da fena degil. Iyi mücadele oldu. Yer yer biz iyi oynadik, yer yer onlar iyi oynadi. Biraz da stresli oldu ama galip gelen biz olduk, çok mutluyuz. Besiktas’tan, Alanyaspor’dan sonra Trabzonspor’u da yenerek devam etmek önemli. Iste simdi milli takim arasi var. Takim da biraz dinlensin. Hazir olmayanlar da hazir olur insallah bu arada. Yolumuza devam edecegiz” diye konustu.



“Yusuf’u tedavi için Fransa’ya gönderecegiz”

Sancak, ”Yusuf Sari, simdi adalesinde sorun var. Onu bu aksam Fransa’ya gönderecegiz. Orada mahir bir doktor var, insallah tedavi edip, milli takima yetistirecegiz onu da. Biraz masrafli olacak ama yapacak bir sey yok. Aslinda almasi gereken oyuncular da bunlar. Önemli olan milli takimin kalan maçlarinda galip gelip en azindan finallere gitmek. Bizim açimizdan çok önemli olacak. Hatta bizim tercümani da istediler, kaleci hocasini da istediler. Dedim ’kimi istiyorsaniz alabilirsiniz takimin hepsini alabilirsiniz’” seklinde konustu.

Kaynak: İHA