Metin Öztürk Açiklamasi 'Kazanmak Için Gidiyoruz'

Galatasaray Ikinci Baskani Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasinda yarin deplasmanda oynayacaklari Antalyaspor maçiyla ilgili yaptigi açiklamada, "Kazanmak için gidiyoruz. Umarim her sey istedigimiz gibi olur. Hiç hakem konusmadigimiz, iyi futbol konustugumuz, Galatasaray’in kazandigi, sampiyonluk yoluna devam ettigi bir maç olur. Antalya çok iyi bir takim. Nur Sahin hocayla çok iyi seyler yapiyorlar. Umarim biz daha iyi oynar ve kazaniriz" dedi.

Galatasaray Ikinci Baskani Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasinda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacaklari maçi için bu sehre giderken Istanbul Havalimani’nda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Takimda keyiflerin yerinde oldugunu söyleyen Öztürk, "Her maç zor. Herkesin kolay diye degerledigi Istanbulspor maçi kolay geçmedi. Çok kötü bir sahada oynadik. Zaten federasyon da bizim maçtan sonra çim bakimini üstlenen firmayi degistirdi. Galatasaray orada puan kaybetseydi, çimciyi degistirebiliyordunuz ama o puanlari yerine koyamiyordunuz. Ne oldu, Manchester maçina takima dinlenmeden çikti. Okan hocamiz ve ekip müthis bir hazirlikla çok rahat rakibi geçtiler. Daha o yorgunlugu atmadan Antalya maçina gidiyoruz. Antalya çok diri ve iyi bir takim. Ondan sonra da milli takim arasi var. Arkasindan ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Besiktas ile zor bir maçta sahamizda karsilasacagiz. Her maç zor. Kazanmak için gidiyoruz. Umarim her sey istedigimiz gibi olur. Hiç hakem konusmadigimiz, iyi futbol konustugumuz, Galatasaray’in kazandigi, sampiyonluk yoluna devam ettigi güzel bir maç olur. 19 rakibimiz de belli hedeflere ulasmak için oynuyorlar. Antalya çok iyi bir takim. Nur Sahin hocayla çok iyi seyler yapiyorlar. Umarim biz daha iyi oynar ve kazaniriz. Moraller yerinde. Ciddi bir sakatlik yok. Yorgunluk var ama tatli bir yorgunluk. Ondan sonra milli takim arasina girecegiz" diye konustu.



"Ekip çalismasi var"

Kulüpte ekip çalismasi oldugunu vurgulayan Metin Öztürk, "Okan hocamiz geçen sene müthis isler yapti. Bu sene de devam ediyor. Sayin Erden Timur’u unutmamak lazim. O da isini gücünü birakti, takimla beraber. Baskanimiz ayni sekilde, kulübün finansallari hem tesislesmesi konusunda önemli isler yapiyor. Ekip çalismasi var. Okan hoca, Erden Timur, baskanimiz, biz yönetim kurulu, taraftarimiz el birligiyle her seyi yapiyoruz. Biz bu sene de mutlu sona, Galatasaray’in rakiplerinden bir adim daha yakin olduguna inaniyoruz" seklinde konustu.



"Her takimi yenmek için çikiyoruz"

UEFA Sampiyonlar Ligi hakkinda da konusan Öztürk, "Kuralar çekildiginde de Dursun baskan, benim ve Niyazi Yelkencioglu’nun tebessüm eden pozumuzu yakalamislar. Sosyal medyada o dönüyor. Baskanimiz da söyledi.

Istedigimiz kurayi çektik. Çünkü Sampiyonlar Ligi’ne kaliyorsaniz, sampiyonlarla oynayacaksiniz. Dolayisiyla burada takim seçmeden oynuyorsunuz. Biz basinda da sansimizin yüksek oldugunu söylüyorduk. Hatta Erden Timur’un maç öncesi uçakta dagitti brosür vardi, ’Manchester taraftari düsünsün’ diyordu. Maçtan önce, bu öz güvenimizi, bu kazanma arzumuzu koymustuk. Biz Galatasarayiz, her maça her takimi yenmek için çikiyoruz. Bazen top çizgiyi geçiyor, bazen geçmiyor. Sonunda çalisan, planli ilerleyen her zaman mutlu sona daha yakin. Her alanda mutlu sona daha yakin oldugumuzu düsünüyoruz" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA