Judo Federasyonundan Manisa BBSK'ya Tesekkür

Türkiye Judo Federasyonu As Baskani Behçet Atli, Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü’ne judo bransina verdigi katkilardan dolayi tesekkür ziyareti gerçeklestirdi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü’nün amatör branslara verdigi destekler takdir toplamaya devam ediyor. Judo bransinda sporcu yetistiren lokomotif kulüplerden olan Manisa BBSK’yi, Türkiye Judo Federasyonu As Baskani Behçet Atli, Egitim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz, Egitim Kurulu Üyeleri Gökhan Çelik ile Fatih Akcan, Judo Federasyonu Onur Kurulu Baskani ve Ege Bölge Sorumlusu Zafer Sismanlar, Manisa Il Temsilcisi ve Türkiye Judo Federasyonu Organizasyon Kurulu Baskani Serhat Demir, Salihli Gençlik Spor Ilçe Müdürü Oktay Ayaz ile Manisa BBSK Judo Antrenörü Berke Çirpan ziyaret etti. Manisa BBSK Baskan Yardimcisi Özcan Nalbantlar ile Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Hasim Elmali’nin karsiladigi heyet, judoya verdikleri destek için plaket takdim etti.

Plaketi alan Özcan Nalbantlar, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün öncülügünde amatör branslara önemli yatirimlar yapiyoruz. Mert Sismanlar gibi artik herkesin tanidigi bir milli sporcu yetistirdik. Fidan Ögel, Zilan Ertem gibi basarili judocular da kulübümüz çatisi altindan çikti. Salihli ilçemizde de Hilal Öztürk ve Duygu Dirgen gibi basarili sporcular var. 2024 Paris Olimpiyatlari için kota kovalayan ve bu basariya çok da yakin sporculara basarilar diliyoruz. Biz, amatör branslara destek olmaya devam edecegiz” dedi.



“Manisa gerçekten bir spor sehri”

Türkiye Judo Federasyonu As Baskani Behçet Atli da, “Manisa gerçekten bir spor sehri. Amatör branslarda birçok önemli sporcu yetistiren Manisa BBSK’ya judoya yaptigi yatirimlar ve destekleri için hem sahsim hem de federasyon baskanimiz Sezer Huysuz adina tesekkür ediyorum. 1. ve 2. Dan Kursu ve Sinavi için Manisa BBSK bizlere destek oluyor. Yesil-beyazli kulübe tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA