Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Insallah Istanbul'dan Istedigimiz Sonuçla Bodrum'a Dönebiliriz'

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, lig lideri Eyüpspor ile zor bir maç oynayacaklarini belirterek, "nsallah Istanbul’dan istedigimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz. Geçen seneki oyunumuzu oynamaya basladik, son 4 maçta 10 puan topladik" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasinda Bodrum FK yarin saat 19.00’da deplasmanda Eyüpspor ile karsilasacak. Maçin hazirliklarini sürdüren yesil-beyazli ekipte, Süleyman Özdamar ve Erkan Degismez sakatliklari nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ligde lider Eyüpspor’a karsi zorlu maça çikacak olan Bodrum FK Istanbul’dan 3 puanla dönerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Lider Eyüpspor ligde 18 puana ulasirken, Bodrum FK ise 14 puanla 4. sirada yer aliyor.

Teknik Direktör Ismet Tasdemir ile oyunculardan Gökdeniz Bayrakdar, antrenmanda açiklamalarda bulundu.

Ismet Tasdemir: "4 maçlik seri yakalamak istiyoruz"

Zorlu bir rakibe karsi oynayacaklarini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Ligin lideri Eyüpspor’a karsi oynayacagiz ve zor bir maça hazirlaniyoruz. Geçen seneye göre farkliliklari olan bir takim. Her maça hazirlandigimiz gibi hazirlaniyoruz. Erkan ve Süleyman sakat durumda. Insallah Istanbul’dan istedigimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz. Geçen seneki oyunumuzu oynamaya basladik, son 4 maçta 10 puan topladik. Bunu sürdürmek ve yeni 4 maçlik seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Bodrum FK’nin tecrübeli oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar ise, "Geçen hafta oynadigimiz Çorum maçinda çok iyi mücadele ettik. Bu haftaki Eyüp maçindan da galibiyetle dönmeyi düsünüyoruz. Sezon basindan beri motivasyonumuz çok iyi. Her maça odaklanmis durumdayiz ve bu maçtan da galip ayrilmak istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA