Eczacibasi Dynavit, Yeni Sezona Merhaba Dedi

Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacibasi Dynavit, yeni sezon öncesinde medya günü düzenledi.

Eczacibasi Dynavit, yeni sezon öncesi düzenledigi lansmanda basin mensuplari ile bulustu. Eczacibasi Spor Salonu’nda gerçeklestirilen medya gününe Eczacibasi Spor Kulübü Baskani Faruk Eczacibasi, Basantrenör Ferhat Akbas‘in yani sira teknik kadro ve sporcular katildi.

Sözlerine Avrupa ve Milletler Ligi sampiyonu olan A Milli Kadin Voleybol Takimi’ni tebrik ederek baslayan Faruk Eczacibasi, "Bizim için oldukça önemli bir gün. Bu sene, Cumhuriyetimizin 100. kurulus yil dönümü. Türk kadin voleybolu, Türkiye’ye çok büyük bir hediye verdi. Bence saman atesi gibi kaybolmayacak sekilde kadin voleybolu kendisini Türkiye’ye göstermeye devam edecek. Bugün Türkiye’de kadin voleybolunun ne demek oldugunu herkes biliyor. Onun disinda bütün dünya, Türk voleybolunu gayet iyi ögrendi. Bizim görevimiz, bu yapiyi devam ettirmek. Devam ettirmek, baslamak kadar güç bir is" diye konustu.

Bu sezonki hedeflerinden bahseden Eczacibasi, "Geçen yil Sampiyonlar Ligi’nde final oynadik. Her kulvarda hedefimiz sampiyonluk olacak. Altyapi takimlarimizda katildigimiz her turnuvada da sampiyonluk hedefliyoruz. Gelecegin kadin sporcularina destegimizi devam ettiriyoruz. ’Gelecege Smaç’ projesi ile birçok sporcuyu voleybol ile bulusturduk. 2023-2024 sezonuna 2 bin 150 lisansli sporcu ile basliyoruz" ifadelerini kullandi.

Ferhat Akbas: "Basari yakalamak için tüm parçalari bir araya getirdik"

Basantrenör Ferhat Akbas, A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin basarisini tebrik ederek, "Büyük özveri ile basari elde eden oyuncularimizi tebrik ediyorum. Diger ülke formalari altinda ülkemize rakip olan ve kendi kariyerleri açisindan iyi isler yapan yabanci oyuncularimizi da tebrik ediyorum. Bu basarilari yakalamak için tüm parçalari bir araya getirdigimizi düsünüyorum. Takimimiz, yeni sezonda yapilan takviyeler ile en güçlü ve en tecrübeli halini almis oldu. A takimimiz da eksik olan bölgelere yaptigimiz transferler ile birlikte son yillarin en iyi takimlarindan bir tanesini kurduk. Tecrübeli oyunculari bir araya getirerek olumlu bir is yaptik. Bugün bu vesile ile ilk kez bir araya geldik ve yapacagimiz antrenmanlarla iyi bir takim olma yolunda emin adimlar ile devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Tijana Boskovic: "Yeni transferler ile daha da güçlü bir takim olduk"

Eczacibasi ve Sirbistan Milli Takimi’nin basarili oyuncusu Tijana Boskovic, yeni sezonda yine en iyisini basarmak için çalismaya devam edeceklerini dile getirerek, "Her zamanki gibi yine yeni sezon için heyecanliyiz. Yeni katilan arkadaslar ile daha da güçlü bir takim olduk. Geçtigimiz sezon iki tane final oynadik. Bu sene de en iyisini yaparak basarili olmak istiyoruz" diye konustu.



Simge Aköz: "Insallah kupalar Atatürk’ün kizlarinin olur"

Takim kaptanlarindan Simge Aköz ise kaliteli bir takima sahip olduklarini söyleyerek, "Sizlerle bir arada olmak çok keyifli. Çok güzel ve kaliteli bir takima sahibiz. Umut ediyorum ki güzel bir enerji yakalayacagiz. Insallah bu sene kupalar Atatürk’ün kizlarinin olur" seklinde konustu.

Organizasyon, Eczacibasi’nin yeni sezonda giyecegi formanin tanitimi ve toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.

Kaynak: İHA