Çayirova Belediyesi, Fenerbahçe Koleji'ni Agirlayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi, ligin dördüncü haftasinda Fenerbahçe Koleji’ni konuk edecek.

Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi’nin, Türkiye Basketbol Ligi serüveni devam ediyor. Ligin ilk üç haftasinda Alagöz Holding Igdir Basketbol ve Final Spor’u maglup eden ve evinde Kapaklispor’dan aldigi maglubiyetle, üç maçta 2 galibiyet ve bir yenilgi alan Çayirova Belediyesi, ligin dördüncü haftasinda Fenerbahçe Koleji’ni konuk edecek. 8 Ekim Pazar günü saat 15.45’te Çayirova Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek müsabakaya yogun ilgi olmasi bekleniyor. Çayirova Belediyesi ilk üç hafta sonunda ligde 5’inci sirada yer alirken, rakibi Fenerbahçe Koleji ise 1 galibiyet ve 2 maglubiyetle ligde 15’inci sirada.

Geçen hafta Bursa deplasmaninda karsilastigi Final Spor’u üstün bir oyun performansiyla 70-85 maglup eden Çayirova Belediyesi, 8 Ekim Pazar günü gerçeklestirecegi müsabaka öncesinde tüm hazirliklarini tamamladi. Basantrenör Fatih Emre Gezer öncülügünde bütün bir hafta boyunca teknik, taktik, sut ve kuvvet antrenmanlari gerçeklestiren Çayirova Belediyesi, Pazar günü gerçeklestirilecek maçi kazanarak, ligde iyi gidisatini sürdürmek ve kendi seyircisi önünde bu sezon ilk galibiyetini almayi hedefliyor.

Kaynak: İHA