Besiktas'ta Senol Günes Istifa Etti

Besiktas’ta Teknik Direktör Senol Günes istifa etti. Baskan Ahmet Nur Çebi ayrica olaganüstü seçimli genel kurul karari aldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçinda sahasinda Isviçre temsilcisi Lugano’ya 3-2 maglup oldu. Bu yenilginin ardindan siyah-beyazli taraftarlar, yönetimi istifaya davet etmisti. Yönetim kurulu da yasananlar üzerine olaganüstü toplandi. Teknik Direktör Senol Günes’in de bir kisminda yer aldigi ve yaklasik 4.5 saat süren toplanti sabaha karsi sona erdi.

Söz konusu toplanti sonrasi herhangi bir açiklama yapilmazken, sabah saatlerinde Senol Günes, yönetim kuruluna istifasini sundu. .

Siyah-beyazli kulüpten de konuya iliskin yapilan açiklamada da, "Lugano maçinin ardindan bir araya geldigi Baskanimiz Ahmet Nur Çebi’ye, Besiktasimizin menfaatleri dogrultusunda bir kan degisikligine ihtiyaç oldugunu, Kulübümüzün ve takimimizin önünü açmak adina alinacak her türlü karara saygi duyacagini ifade eden Teknik Direktörümüz Senol Günes, bugün itibariyla görevinden ayrilmistir. Senol Günes’e Kulübümüze katkilari nedeniyle tesekkür eder, bundan sonraki kariyerinde basarilar dileriz" denildi.

Olaganüstü toplanan Ahmet Nur Çebi yönetimi ayrica olaganüstü seçimli genel kurul karari aldi.

Kaynak: İHA