Basaksehir Ile Gaziantep FK, 19. Randevuda

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasinda Basaksehir ile Gaziantep FK, toplamda 19. kez karsi karsiya gelecek.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasinda RAMS Basaksehir, yarin saat 19.00’da Basaksehir Fatih Terim Stadyumu’nda Gaziantep FK ile mücadele edecek. Geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 maglubiyeti bulunan turuncu-lacivertliler, 4 puanla 18. sirada bulunuyor. Gaziantep ekibi ise 2 galibiyet, 5 maglubiyetle topladigi 6 puanla 16. sirada yer aliyor.

19. randevu

Basaksehir ile Gaziantep FK, bugüne kadar 18 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda turuncu-lacivertliler 10 kez 3 puanla alirken, Gaziantep temsilcisi ise sahadan 6 kez galip ayrildi. 2 mücadele ise beraberlikle tamamlandi. Geçtigimiz sezon oynanan oynanan maçlarindan birini Basaksehir 3-0 kazanirken, diger karsilasma ise 1-1 sona erdi.

Bu sezon ilk 3 lig maçinda Alanya, Karagümrük ve Konyaspor’a maglup olan turuncu-lacivertlilerde Teknik Direktör Emre Belözoglu ile yollar ayrilmis yerine Çagdas Atan ile anlasilmisti. Atan yönetimindeki ilk maçinda Istanbulspor’u maglup eden Basaksehir, ligdeki tek 3 puanini da bu maçtan aldi. Istanbul ekibi, bu maçin ardindan oynadigi müsabakalarda ise Galatasaray ve Fenerbahçe’ye yenilip Kayserispor ile berabere kaldi.

Öte yandan, turuncu-lacivertliler rakip filelere 3 kez havalandirarak, Istanbulspor ile birlikte ligin en az gol atan iki takimindan biri oldu.

Gaziantep FK, Sumudica ile 2’de 2 yapti

Gaziantep FK, Süper Lig’de bu sezon ilk 5 maçinda Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor, Galatasaray ve Kayserispor’a yenildi. 5 maçta hiç puan çikarilamamasinin ardindan Teknik Direktör Erdal Günes ile yollar ayrilarak takimin basina Rumen çalistirici Marius Sumudica getirildi.

Kirmizi-siyahlilar Sumudica ile oynadigi ilk karsilasmada Istanbulspor’u, ikinci maçta ise Samsunspor’u maglup etti.

Sarper Baris Saka düdük çalacak

Basaksehir ile Gaziantep FK arasinda oynanacak müsabakayi hakem Sarper Baris Saka yönetecek. Saka’nin yardimciliklarini Ugur Sari ve Mert Bulut üstlenecek. Karsilasmanin dördüncü hakemi ise Murat Erdogan olacak.

Kaynak: İHA