Aydin'da 100. Yil Voleybol Turnuvasi Heyecani Sona Erdi

Aydin, kurumlar arasi düzenlenen 100. Yil Voleybol Turnuvasi’na ev sahipligi yaparak sporun ve rekabetin coskusunu yasadi.

Turnuva, sporu tesvik etmek, motivasyon saglamak, kurumlar arasi etkilesimi artirmak ve Cumhuriyet’in 100. yilini kutlamak için düzenlendi.

Kadin ve erkek kategorilerinde toplam 9 kurumun katildigi turnuva büyük bir mücadeleye sahne oldu.

Kadinlar kategorisinde Il Emniyet Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü ile kiran kirana bir maçta karsi karsiya geldi ve 3-2’lik skorla birincilik taçlandirdi. Ikinciligi Il Milli Egitim Müdürlügü, üçüncülügü Çine Devlet Hastanesi ve dördüncülügü Aydin Devlet Hastanesi elde etti.

Erkekler kategorisinde ise 14 takim mücadele etti. Il Emniyet Müdürlügü, Milli Egitim ile karsilastigi müsabakada üstünlük saglayarak birinci oldu. Ikinci sirayi Il Emniyet Müdürlügü, üçüncü sirayi Il Saglik Müdürlügü ve dördüncü sirayi Aile Sosyal Politikalar Il Müdürlügü aldi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, bu önemli etkinligin sonunda basarili sporculara madalyalarini takdim etti. Fillikçioglu, "Aydin’da gerçeklesen 100. Yil Voleybol Turnuvasi, sporun birlestirici gücünü bir kez daha gösterdi. Tüm katilimcilari ve kazananlari tebrik ediyorum. Sporla daha saglikli ve aktif bir yasamin kapilari açiliyor. Gelecek yillarda daha fazla spor etkinligine ev sahipligi yapmayi dört gözle bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA