Artistik Bisikletin Süperstari Viola Brand, 58. Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu'na Geliyor

’Bir Bisiklet Yarisindan Fazlasi’ sloganiyla bisiklet sporunun ve kültürünün gelisiminden, Türkiye’nin tanitimina, bisiklet turizminden iklim krizi ile mücadele gibi pek konuya vurgu yapan 58. Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu, dünya sampiyonu artistik bisikletçi Viola Brand’i agirlayacak.

Atatürk Kültür Merkezi’nde 12 Eylül’de düzenlenen 58. Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu Tanitim Toplantisi’nda artistik bisiklet sovuyla renk katan, bisikletin üzerindeki akrobatik hareketleri ile izleyicileri büyülen artistik bisiklet dünya sampiyonu Alman bisikletçi Viola Brand, 58. Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu’na gelecek.

Dünya Bisiklet Birligi’nin Artistik Bisiklet kategorisinde dünya rekorlari kiran, dünya sampiyonlugu unvani ile bisiklet üzerindeki koreografilerini NBA maçlarinda sergileyen ’Süperstar’ Viola Brand, Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu’nun 5 etabinda yarisin final mücadelesini izlemeyi bekleyen bisiklet severleri artistik bisiklet sovuyla büyüleyecek.

Viola Brand; Antalya, Marmaris, Yalikavak, Karsiyaka, Istanbul’da nefesleri kesecek

Bisiklete olan askini artistik bisiklet sporu ile taçlandiran Viola Brand, 8 Ekim’de Alanya-Antalya, 11 Ekim’de Fethiye-Marmaris, 12 Ekim’de Marmaris-Yalikavak, 14 Ekim’de Selçuk-Izmir Karsiyaka ve 15 Ekim’de Istanbul-Istanbul etaplarinda 58.Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu finish alanlarinda sovunu yapacak.

58. Cumhurbaskanligi Türkiye Bisiklet Turu, Alanya’dan Istanbul’a 8-15 Ekim tarihleri arasinda 8 gün, 8 etapta 1.235,1 km boyunca üst düzey mücadele, rekabet ve taktik dolu yarislari ile nefesleri keserken start ve finish alanlarindaki renkli atmosferi ile sporseverleri bulusturacak.

Kaynak: İHA