Antalyaspor Ile Galatasaray 55. Randevuda

Galatasaray, yarin deplasmanda oynayacagi Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig’de 55. kez karsilasacak.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasinda Galatasaray yarin saat 19.00’da deplasmanda Antalyaspor ile karsilasacak. Ligde sari-kirmizlilar 6 galibiyet, 1 beraberlikle aldigi 19 puanla ikinci sirada bulunuyor. Kirmizi-beyazlilar ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 maglubiyetle topladigi 9 puanla 10. sirada yer aliyor.

55. randevu

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 54 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sari-kirmizililar 33 kez sahadan 3 puanla ayrildi. Kirmizi-beyazlilar ise 7 defa rakibini maglup etti. 14 mücadelede ise taraflar esitligi bozamadi. Galatasaray’in 104 golüne, Antalyaspor 48 golle karsilik verdi.

Geçtigimiz sezon oynanan maçlari Galatasaray 2-1 ve 1-0’lik skorlarla kazandi.

Galatasaray, Antalyaspor’a 14 maçtir yenilmiyor

Galatasaray, Antalyaspor’a son dönemde kaybetmiyor. Antalya ekibi sari-kirmizililara karsi son galibiyetini 16 Nisan 2016’da 4-2’lik skorla elde etti. Bu müsabakanin ardindan oynanan 14 karsilasmada Galatasaray 10 galibiyet, 4 beraberlik aldi.

Son 21 maçini kaybetmedi

Galatasaray, resmi maçlardaki son yenilgisini geçtigimiz sezon Besiktas ile deplasmanda oynadigi karsilasmada aldi. Aslan, bu müsabakanin ardindan Süper Lig’de 13, UEFA Sampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup asamasinda da 2 olmak üzere oynadigi 21 maçta yenilmedi. Cimbom, geride kalan karsilasmalarda 18 galibiyet ve 3 beraberlik aldi.

Süper Lig’de son 6 maçini kazandi

Galatasaray, Süper Lig’de oynadigi son 6 maçtan 3 puanla ayrildi. Sezona Kayserispor beraberligi ile baslayan sari-kirmizililar daha sonra sirasiyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Basaksehir, Istanbulspor ve MKE Ankaragücü’nü maglup etti.

Mauro Icardi 13 maçta 11 gol atti

Galatasaray’in Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, attigi gollerle takimina kazandirmaya devam ediyor. Icardi, bu sezon toplam 13 resmi müsabakada oynadi ve rakip fileleri toplam 11 kez havalandirdi. 30 yasindaki futbolcu bu gollerin 7’sini Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Sampiyonlar Ligi elemelerinde, 1’ini de gruplarda kaydetti.

Icardi ayrica ligde krallik yarisinda zirvede yer aliyor.

Okan Buruk ile Nuri Sahin 3. kez rakip

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Sahin bugüne kadar 2 kez karsi karsiya geldi. Geçtigimiz sezon oynanan bu müsabakalardan Buruk, 2-1 ve 1-0’lik skorlarla sahadan galip ayrildi.

Deplasman karnesi

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon deplasmanda 4 karsilasmaya çikti. Cimbom bu maçlarda 3 galibiyet alirken, 1 kez berabere kaldi. Sari-kirmizililar bu 4 mücadelede rakip fileleri 6 kez havalandirirken, kalesinde sadece 1 gol gördü.

Zorbay Küçük düdük çalacak

Antalyaspor ile Galatasaray karsilasmasini hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardimciliklarini Furkan Ürün ile Murat Temel yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Kaynak: İHA