Manisa BBSK'da Fileye Iki Takviye

Yeni sezonda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyüksehir Belediyespor, geçtigimiz sezon Zeren Spor Kulübü’nde 1. Lig’e çikma basarisi gösteren ve pasör mevkiinde oynayan Döndü Ulusoy ile orta oyuncu Sude Gönültas’i renklerine bagladi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Voleybol Takimi, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 2023-2024 sezonu için transfer çalismalarina devam ediyor. Yesil-beyazli takim pasör mevkiinde oynayan Döndü Ulusoy ve orta oyuncu Sude Gönültas’i kadrosuna katti. 1991 dogumlu tecrübeli isim Döndü Ulusoy, Salihli Belediyespor, Kazan Belediyespor, Edremit Belediyesi Altinoluk, Adam Voleybol Spor Kulübü, Zeren Spor Kulübü’nde forma giydi. Geçtigimiz sezon Zeren Spor Kulübü ile 1.Lig’e çikma basarisi gösteren Ulusoy, Manisa BBSK ailesine katildigi için çok heyecanli ve mutlu oldugunu ifade etti.

2003 dogumlu genç isim Sude Gönültas ise, Karsiyaka Spor Kulübü ve Forza Spor Kulübü’nde forma giydi. Gönültas, yesil-beyazli takimin çatisi altina girdigi için mutluluk duydugunu ifade etti.

Kaynak: İHA