Cumhuriyet'in 100'Üncü Yilinda Kamu Kurumlari Arasi Voleybol Turnuvasi Basladi

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Kaymakamligi tarafindan düzenlenen Cumhuriyet’in 100’üncü yilinda kamu kurumlari arasi voleybol turnuvasi basladi.

Lapseki Kaymakamligi tarafindan düzenlenen Cumhuriyet’in 100’üncü yilinda kamu kurumlari arasi voleybol turnuvasi Dalyan mahallesindeki Ismail Baykut ilkokulu kapali spor salonunda basladi.

Turnuva, 12 takim iki grup halinde oynanacak. Hafta 5 gün ve günde iki maç olarak oynanacak. 100’üncü yil voleybol turnuvasinda toplamda takimlar 38 maç oynayacak ve 28 Ekimde oynanacak final karsilasmasiyla sona erecek.

3 set üzerinden oynanan Lapseki Kaymakamligi kamu kurumlari arasi 100’üncü yil voleybol turnuvasinda açilis maçinda geçen yilin sampiyonu Çardak Belediyesi, Plevne Ortaokulu karsilasti. 25-18 ve 25-22 iki seti de alan Plevne Ortaokulu sahadan 2-0 galip ayrildi. Günün ikinci maçinda ise Lapseki Sahil Güvenlik Komutanligi ile Lapseki Meslek Yüksek okulu karsilasti. Her iki sette de üstün oynayan ve setleri 25-12- ve 25-15 alan Lapseki Meslek Yüksek Okulu sahadan 2-0 ayrilan taraf oldu. Voleybol turnuvasini Lapseki Kaymakami Emre Öztürk, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Emrah Toprak, Lapseki Emniyet Müdür Vekili komiser Salih Aydemir, ilçe Jandarma Komutani Berat Demirtug izledi.

Kaynak: İHA