Canikli Sporcular Dünya Sampiyonasinda Zirveye Kosuyor

Canik Belediyesi sporculari dünya sampiyonasinda yari finale yükseldi.

Samsun’un Canik Belediyesi, milli takimlara yeni sporcular kazandirmaya devam ediyor. Antalya’da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Sampiyonasi’nda Muaythai Milli Takimi’nda Türkiye’yi temsil eden Canikli milli sporcular Berkay Sezgin Demir, Beyzanur Durmus ve Mustafa Eren Dogan, müsabakalarda gösterdigi performansla yari finale yükseldi. Canikli milli sporcular yari final karsilasmalarina yönelik hazirlik çalismalarini yogun bir sekilde sürdürürken, sporcularin elde ettigi basarilar ilçeye büyük bir sevinç yasatti.

Dünya Muaythai Sampiyonasi’nda yari finale yükselen Canikli milli sporcular Berkay Sezgin Demir, Mustafa Eren Dogan ve Beyzanur Durmus, karsilasma öncesi hazirliklarina yogun bir sekilde devam ediyor. Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canikli milli sporculari sampiyonada elde ettigi basarilardan dolayi tebrik ederek, sporcularin dünya sampiyonu olacaklarina yürekten inandiklarini söyledi.



Berkay Sezgin Demir yari final karsilasmasinda Rus rakibi Matvei Skopov, Mustafa Eren Dogan Amerikali rakibi Zoyirjon Zokirjonov ve Beyzanur Durmus ise Rus Rakibi Katsiaryna Sakharava ile mücadele edecek.

Kaynak: İHA