Yesil-Siyahlilar Potada Basarilariyla Parliyor

Genç yeteneklerin yetistirilerek Gaziantep ve Türk sporuna kazandirildigi Sehitkamil Belediyesi Spor Akademilerinde, basketbol bransinda yarismaci takimlar elde ettikleri basarili sonuçlar ve sahaya yansittiklari oyunla adlarindan sikça söz ettiriyorlar.

Birçok gencin profesyonel bir basketbolcu olma hayalini, sundugu büyük imkânlarla destekleyen Sehitkamil Belediyesi, müsabik takimlarinin parke üzerinde elde ettigi basarilar ve profesyonel kulüplerin altyapilarina kazandirdigi sporcularla potadaki basari grafigine yansitmayi sürdürüyor. Gençlerin hayallerini gerçege dönüstürmek amaciyla adeta bacasiz bir fabrika gibi isleyen basketbol akademilerinde, potanin dev adamlari ve perilerinin kesfedilmesi, egitilmesi ve rekabetçi bir seviyeye getirilmesi adina özel bir mesai yapiliyor.

Ulusal düzeyde hazirlik

Yürütülen basketbol akademisi çalismalariyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, sadece yerel liglerde degil, ayni zamanda ulusal düzeyde mücadele edebilecek bir sporcu toplulugu yetistirdiklerini söyledi.

Baskan Fadiloglu, “Sehitkamil Belediyesi olarak, genç sporcularimizin yeteneklerini gelistirmek ve ulusal düzeyde rekabetçi bir sporcu havuzunun olusmasini saglamak adina çalismalarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz. Sporcu gelisim sistemimiz içerisinde, sporcularimiz sadece yerel liglerde degil, ayni zamanda ulusal düzeyde de önemli bir oyuncu olma yolunda hizla ilerliyor. Bu noktada teknik ekiplerde emek veren tüm arkadaslarimiza yürekten tesekkür ediyorum. Bölge, Anadolu ve Türkiye Sampiyonalari için yesil-siyahli sporcularimiz, sahaya yansittiklari oyunla bu sene yine biz de variz, diyorlar. Ben, tüm sporcularimiza basari ve saglik dolu bir sezon diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA