Milli Heyecan Sakarya'da Yasanacak

Sakarya’da milli heyecan yasanacak. A Milli Hentbol Takimi, 1 Kasim Çarsamba günü yarin Serdivan Spor Salonu’nda Italya ile karsilasacak. Dünya Kupasi’na katilmak için eleme maçi oynayacak Milliler, hazirliklarini Sakarya’da sürdürüyor.

Ev sahipligi yaptigi ulusal ve uluslararasi organizasyonlarla ‘Avrupa Spor Sehri’ unvanini layikiyla tasiyan Sakarya’da, milli heyecan yasanacak. 2025 Erkekler Dünya Hentbol Sampiyonasi Avrupa Elemeleri 1. Tur karsilasmasinda A Milli Hentbol Takimi yarin Italya ile Serdivan Spor Salonu’nda mücadele edecek. Saat 18.00’da baslayacak mücadele canli yayinlanacak.

Sakarya Büyüksehir’den 6 sporcu millilerde

Sakarya Büyüksehir hentbol takiminin kisa sürede elde ettigi büyük basarilarla Sakarya’da hentbola olan ilgi artti. Bu ilgi 2025 Erkekler Dünya Hentbol Sampiyonasi Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Hentbol Takimi’ni Sakarya’ya getirdi. A Milli Hentbol Takimi, yarin Serdivan Spor Salonu’nda Italya ile Avrupa Elemeleri 1. Tur karsilasmasina çikacak. Sakarya’ya gelen milli takim, hazirliklarini Serdivan Spor Salonu’nda tam kadro olarak sürdürüyor. Tecrübeli ve gençlerden olusan bir kadroya sahip milli takimda; Büyüksehir hentbol takiminin basarili sporculari Ramazan Döne, Taner Günay, Ilkan Kelesoglu, Çetin Çelik, Samet Kanberoglu ve Atakan Sirin’de yer aliyor.

Kaynak: İHA