Kepez'de Tenisli Cumhuriyet Coskusu

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Cumhuriyet Bayrami nedeniyle düzenledigi tenis turnuvasinde dereceye girenler kupa ve madalyalarini aldi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü binasiönündeki kortlarda 3. Kepez 29 Ekim Cumhuriyet Kupasi Tenis Turnuvasi düzenledi.

3 gün süren turnuvanin finalinde, Kepez Belediyesi Baskan Yardimcisi Sebahat Adanir da dostluk maçi yapti. Kadinlarda Gülay Merak, arti 40 erkeklerde Engin Karayel, eksi 40 erkeklerde Ismet Tasçi ve miks’te Lütfihan Kostak ile Döndü Kunt çifti birincilik kupasi kaldirdi. Ödül töreninde en yasli oyuncu, centilmen oyuncu, seyirci gibi alanlarda da madalyalar verilerek, geleneksellesen turnuvanin dostluk havasinda geçmesi saglandi.

"Altin çag"

Yaklasik 100 tenisçinin katildigi turnuvayla Cumhuriyet coskusunu bir kez daha yasadiklarini belirten Kepez Belediyesi Baskan Yardimcisi Sebahat Adanir, “Bu keyifli organizasyon ile birlikte Kepez’e altin çag yasatan Baskan Hakan Tütüncü sayesinde ilçemiz birçok yenilik gördü. Emegi geçenlere tesekkürler” diye konustu.

Ilk turnuvaya baslanirken Kepez’de tenis olur mu, olursa ne gibi zorluklar yasanir gibi sorular gündeme geldigini hatirlatan Kulüp Baskani Hakan Çatal, “Sizlerin katilimiyla bu sporda belli bir noktaya geldik. Ilginiz ile tenis sporunu daha da yüceltecegiz’ dedi.

Kepez Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul ise, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yilini 1 haftadir kutluyoruz. Bu turnuva ile güzel bir bayram havasi yasadik” dedi.

Kaynak: İHA