Çorum'da Masa Tenisi Egitim Merkezi'nin Temeli Atildi

Çorum’da Masa Tenisi Egitim Merkezi’nin temeli atildi. Temeli atilan projenin 9 ayda tamamlanarak hizmete sunulmasi hedefleniyor.

Sehri spor yatirimlariyla donatan Çorum Belediyesi, yeni yaptigi tesislerle spor altyapini güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’in sözünü verdigi projelerden birisi olan Masa Tenisi Egitim Merkezi’nin de temeli atildi. Baskan Asgin, Ulukavak Mahallesi Tekceviz 12. Sokak’ta yapimina baslanan Masa Tenisi Egitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Çorum’u spor kenti yapmanin gayreti içerisinde olduklarini söyleyen Baskan Asgin “Nizami futbol sahalari, semt sahalari, yüzme havuzlari, spor salonlari, güres egitim merkezi gibi birçok farkli alanda sporun altyapisini güçlendirmeye yönelik çalismalari hayata geçirdik. Çorum Belediyesi olarak, Süper Lig’de kadin ve erkek masa tenisinde takimimiz var. Bu bransta sporcularimiz büyük basarilara imza atiyor ve milli takimda ülkemizi temsil ediyorlar. Bu anlamda, Masa Tenisi Egitim Merkezi bizim için önemli bir proje” dedi.

Masa Tenisi Egitim Merkezi projesiyle ilgili bilgi veren Baskan Asgin “2 bin 500 metrekare arsaya insa edilecek tesis 710 metrekare kapali alana sahip olacak. Soyunma odalari, dus kabinleri, idari birimler ve salon kismiyla beraber bir salon insa ediyoruz. 9 ay içerisinde tamamlayarak açilisini gerçeklestirecegiz. 18 Milyon TL’lik projenin 10 milyon TL’si için Spor Toto ile sözlesme yaptik. Kalan kismiyla ilgili de çalismalarimiz devam ediyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA