100. Yil Zafer Kupasi'nda 2'Ncilik Eskisehir'in

Eskisehir Görme Engellilerspor B2-B3 futsal takimi, Cumhuriyet’in 100’üncü yili sebebiyle düzenlenen 100. Yil Zafer Kupasi’nda ikinci oldu.

Cumhuriyetin 100’üncü yili kutlamalari çerçevesinde organize edilen 100. Yil Zafer Kupasi, 23-29 Ekim tarihleri arasinda Afyonkarahisar’da düzenlendi.

Eskisehir Görme Engellilerspor B2-B3 futsal takimi turnuvada adeta sov yapti. Turnuvanin ilk maçinda Mevlana Engelliler Spor Kulübü’nü 7-0’lik skorla geçen Eskisehir ekibi, ikinci maçta Adiyaman Görme Engelliler Spor Kulübü ile karsilasti. Bu maçtan 17-1 gibi farkli bir skorla ayrilan Eskisehir Görme Engellilerspor, rakiplerini tek tek yenerek adini finale yazdirdi. Çekismeli geçen final müsabakasinda Surkent21 Engelliler Spor Kulübü’ne 3-1 maglup olan Eskisehir ekibi, ikincilik kupasini kazandi.

“Sehrimize Zafer Kupasi Türkiye 2’nciligi ile döndük”

Cumhuriyetin 100’üncü yilina özel düzenlenen turnuvada alinan ikincilik hakkinda konusan Eskisehir Görme Engellilerspor Baskani Caner Oyman, takim olarak gururlu olduklarini söyledi.

Baskan Oyman sözlerini su sekilde sürdürdü;

“Cumhuriyetimizin 100’üncü, kulübümüzün de 20’nci yasinda sehrimize Zafer Kupasi Türkiye 2’nciligi ile döndük. Tüm ekibimi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Turnuvaya hazirlanirken salon bulma ve antrenman yapma sikintisi yasiyoruz ama bu basariya ulasmak bizi mutlu etti. Antrenörümüz Mesut Dolgun esliginde salonun müsait oldugu durumlarinda haftada çift antrenman yaparak, turnuvaya hazirlandik. Daha uygun sartlarda çalisinca nice basarilar kazanmayi istiyoruz.”

Kaynak: İHA