Kocasinan Masa Tenisi Hem Bayan Hem Erkek Takimi Sampiyon Oldu

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporculari, Türkiye Yildizlar Bölge Müsabakalarinda hem erkek hem bayanlarda sampiyon oldu. Kocasinan masa tenisi erkek ve bayan takimlari, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi. Basarilarindan dolayi sporculari tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in; elde edilen basarilar ve yetistigi sampiyon sporcularla Türkiye’de adeta sporun merkezi konumuna geldigini söyledi.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takimlari, Yildizlar Bölge Takim Müsabakalarina damga vurdu. 28-29 ekim tarihleri arasinda Kirsehir’de düzenlenen yarismalarda rakipleri karsisinda üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Spor Kulübü Masa Tenisi Takimlari, tüm karsilasmalari farkli skorlarla kazanarak, Yildizlar Bölge Yarismalarinda hem erkek hem bayanlarda birinci oldu. Böylelikle Kocasinan masa tenisi erkek ve bayan takimlari, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi.

Kocasinan Belediyesi olarak diger alanlarda oldugu gibi spor alaninda büyük basarilara imza attiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin her alanda yetismelerini saglamak adina yogun gayret sarf ediyoruz. Gençlerimize imkan saglandiginda nasil basarili olduklarini görüyoruz. Kocasinan Spor Kulübünün, elde ettigi basarilar sayesinde Kayseri, Türkiye’de sporun merkezi olma yolunda hizla ilerlemektedir. Sporcularimiz, her müsabakaya gittiklerinde bizlere mutlu haberlerle dönüyorlar. Yavrularimiz, her defasinda yüzümüzü ak ediyor. Hem yurt içinde hem yurt disinda sporcularimiz, gururla sehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Ay yildizli formayi hak ederek tasiyorlar. Bundan dolayi çocuklarimizi ve onlarla birlikte bu ise emek veren Milli Takim Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balim’i tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA