Emre Kocadag'dan Baskan Adayligi Açiklamasi

Besiktas Asbaskani Emre Kocadag, camianin içinde bulundugu durumu düzeltmek için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazir oldugunu dile getirerek “Besiktas için üzerime düsen ne ise yapacagim” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 10. Haftasinda Besiktas, sahasinda karsilastigi Gaziantep FK’yi 2-0 maglup etti. Galibiyete ragmen tribünlerin yönetimi istifaya çagirdigi maç sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Besiktas Asbaskani Emre Kocadag, “Besiktas olarak içinde bulundugumuz talihsiz sürecin ardindan beyaz bir sayfa açmak gerektigini görüyorum. Besiktas camiasi 120 yillik bir camiadir. Bu camianin ayaga kalkmasi gereken unsurlari var. Bu unsurlari yeniden ayaga kaldirmak için bana düsen ne ise onu yapacagim. Kapali kapilar ardindan Besiktas aleyhine lobi yapanlardan, Besiktas’in zarar görmesi için çalisanlardan camia olarak hesap soracagiz. Bunu hep birlikte yapacagiz. Üzerimizdeki puslu havanin dagilmasi için arkadaslarimizla birlikte ne gerekiyor ise yapacagiz. Besiktas hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. 120 yillik camia yeniden ayaga kalkacak. Taraftarimiz müsteri olsun” diye konustu.



“Besiktas’in dinamikleri her daim hazirdir”

Süper Lig’de liderden 11 puan geride olmalarina ragmen hakemlerin Besiktas aleyhine kararlar verdigini söyleyen Emre Kocadag, “Ben Besiktas camiasinin üzerinde dolasan karabulutlarin farkindayim. Bu havayi degistirmek için üzerime düsen ne varsa yapacagim. Bu ligi dizayn etmeye çalisanlardan, sampiyonluk pastasini yalnizca iki takim arasinda paylastirmak isteyenlerden hesap soracagiz. Camia olarak birlik olursak bunlarin üstesinden geliriz. Bugün bile takimimiz ligde liderden 11 puan gerideyken hala hakemlerin yaptiklari ortada. Bizim camia olarak kenetlenerek bu yapilara gerekeni yapmaya haziriz. Besiktas’in dinamikleri her daim hazirdir” ifadelerini kullandi.

Ligde lider ile olan 11 puanlik farkin kapanip kapanamayacagi hakkinda sorulan soruya “Neden kapanmasin? 11 puanda kapanir, 15 puan da kapanir. Yeter ki biz camia olarak bir araya gelelim. Hep beraber bunlarla savasalim” diye cevap verdi.

Teknik direktörlük arayisinin olup olmadigi hakkinda sorulan soruyu da cevaplayan Emre Kocadag, su an için seçim sürecine kadar Burak Yilmaz ile devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA