Ertugrul Saglam Açiklamasi 'Dramatik Oldu Ama Dünyanin Sonu Degil'

KOCAELI – Kocaelispor Teknik Direktörü Ertugrul Saglam, Gençlerbirligi maçinin ardindan, "Dramatik olldu ama dünyanin sonu degil" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasinda Kocaelispor, sahasinda Gençlerbirligi ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Teknik Direktör Ertugrul Saglam açiklamalarda bulundu. Saglam, “Maç öncesinde düsüncemiz, amacimiz, beklentimiz yeniden basladigimiz galibiyetlere devam etmek, ikincilikteki yerimizi saglamlastirmak, bunun yaninda iyi futbol oynayip kazanmakti. Ne kadar iyi oynadiniz derseniz? Çok iyi olmasa da isi iyi yönettik diyebiliriz. Özellikle ikinci yari zaman zaman oyun gitti geldi ama sonrasinda ikinci golü daha erken bulabilecegimiz pozisyonlarimiz da vardi. Ikinci golü de güzel zamanda bulduk. Ama son bölüm futbolun talihsizliklerinin yaninda bir de son dakikada ikinci golde kalabalik gelen rakip oyunculari kontrol edemedik. Orada bir paylasim hatasi, bir sorumsuzluk yüzünden belki de hak ettigimiz 3 puana ulasamadik. Çok üzgünüz tabii ki. Maçlar berabere bitebilir hatta kaybedebilirsiniz ama böyle pisi pisine giden iki puani insallah sezon sonunda aramayiz. Ama futbolu daha izlenir yapan güzel tarafi da bu herhalde. Oyuncularimiza da ayni seyi söyledim. Hepsi hayal kirikligi içinde ama daha ligin üçte biri geçmedi. Bundan sonra da buna benzer maçlar oynayacagiz. Bir an önce kafayi kaldirip kaybettigimiz iki puani telafi edecegimiz karsilasmaya hazirlanacagiz. Yarin antrenmanda bunu oyuncularimizla tekrar paylasacagiz. Bir seyi çok erken yapmaliyiz; bu maçin üzüntüsünü çok erken üzerimizden atip Göztepe maçina hazirlanacagiz. Çok üzgünüz. Oyuncularimiz da üzgün” diye konustu.



“Dramatik oldu ama dünyanin sonu degil”

Oyuncularin demoralize olup olmadiklarina dair soruya Ertugrul Saglam, “Ne yaptigini bilen gruplar bu gibi durumlardan çabuk siyrilir. Oyuncularimizi bir sekilde bu durumdan çikarmaya çalisacagiz. Dramatik oldu ama dünyanin da sonu degil. Önümüzde birçok maç var ve hala iyi bir yerdeyiz. Bu hafta da belki bizim için avantaj olacak. Göztepe ile güzel bir maç oynayacagiz. Bunu telafi etmek için de oyuncularimizin sansi var” ifadelerini kullandi..

Kaynak: İHA