Kemal Özdes Açiklamasi 'Ikinci Yari Oynadigimiz Kaliteli Defansif Oyun Maçi Kazanmamizi Sagladi'

Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes, 3-1 kazandiklari Istanbulspor maçi ile ilgili “Ikinci yari oynadigimiz defansif oyun kalitesi maçi kazanmamizi sagladi” dedi.

Kasimpasa, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasinda sahasinda karsilastigi Istanbulspor’u 3-1 maglup etti. Maçin ardindan Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutlayarak sözlerine baslayan Kemal Özdes, “Hafta sonu Cumhuriyetimizin 100. yil dönümü. Kutlu olsun diyorum. Nice 100 yillara” ifadelerini kullandi.

Özdes, ikinci yari oynadiklari kaliteli defansif oyunun maçi kazanmalarinda etkili oldugunu aktararak, “Maç öngördügümüz gibi baslamadi. Ilk yari çalistigimiz gibi baskili baslamayi planladik ama rakip kaleciden dogru sekilde topla çikti. Risk alarak devam etti. Bu kez paylasimda problemler yasadik. Kaleye kadar atak yaptilar. Gole kadar daha pozisyona giren rakipti. Direkten dönen bir top var. Kornerden gol bulduk. Devreye kadar böyleydi. Ikinci yari ikinci bölgede alanlarimiz kapatmayi planladik. Dogru zamanda ikinci golü attik. Rakip çok pozisyona girmese de topa sahip olarak gol sansi aradi. 3. golü bulduk firsatlar da oldu farki açabilirdik. Ikinci yari oynadigimiz defansif oyun kalitesi bu maçi kazanmamizi sagladi. Bu oyunu kaliteli hale getirmemiz gerekiyor. Bu puan ortalamasinda kalmamiz gerekiyor. Oyuncularimin her maçi kazanma tutumuna bürünmeleri gerekiyor. Oyuncularimin müthis bir birlikteligi var. Sonucu almak önemli. Sali günü kupa maçi var. Ona hazirlanacagiz. Umarim çikisi güçlü oyunlarla sürdürürüz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA